SOMMERFERIE
PÅ FISKETORVET

Pak kufferten og hop på flyveren til Fisketorvet! Vi holder sommerferie fra den 23. juni - 6. august.
I år har vi samlet alt det bedste fra dine ferier i centret. Det betyder masser af aktiviteter i centret for hele familien. Selvfølgelig konkurrencer og gavekort hver uge.

Er du til sydlandsk sol, varme og kulørte lamper eller afslappende stemning under palmer til lyden af bølger og reggae musik.

Er du måske fuldfart-sporty-ferie-trængende, eller savner du bare et kort pitstop som på bilferien - så bør du aflægge Fisketorvet et feriebesøg fra 23. juni.

sommerfest
FERIEBILLETTER
NU KAN DU IGEN TA' FERIE PÅ FISKETORVET! I ÅR HAR VI SOM NOGET HELT NYT BÅDE EN BILLET TIL VOKSNE OG BØRN
Nyd bl.a. 50% på udvalgte dyner og puder i Jysk og et sjovt selskabsspil fra Bræt & Brikker, mens børnene samler gaver og spiselige lækkerier fra bl.a. Søstrene Grene og Sbarro. Igen i år kan du også tilkøbe en børnebillet til CinemaxX for kun 40 kr. ekstra. 


LÆS MERE HER


sommerfest
TA' AFSTED TIL SOMMERENS  SJOVE SOMMERAKTIVITETER PÅ FISKETORVET. VI HAR SAMLET NOGLE AF DE KLASSISKE FERIER SÅ DU KAN OPLEVE EN GENOPLEVE DEN SØDE FERIESTEMNING.
Feriedestinationerne holder åbent hverdag mellem kl 10-20 i sæsonen 23. juni til 6. august. Vi ses derude!

sommerfest

SURFERS PARADISE
Nyd den afslappende stemning i Surfers Paradise med strand og palmer og til lyden af brusende bølger og reggae musik.

SURFER-SOMMER-SELFIE
Husk at få taget et selfie med masser er surfer stemning.

Du finder Surfers Paradise v/ ZARA Plan 2

sommerfest

CLUB FISKEN
Er du mere til ferie fuld af aktiviteter, så tag med på en sportsferie du aldrig glemmer - på selvfølgelig Club Fisken med konkurrencer hver uge med 500 kr. gavekort i puljen.

SPORT
Prøv kræfter med trampoliner, boksepuder, cykler, stepbænke eller på klatrevæggen.Du finder Club Fisken på FØTEX-pladsen

sommerfest

GRISEFEST
Kom med til sydlandsk sol, varme og grisefest med kulørte lamper og masser af spræl. få inspiration til sangriaen og andre traditionelle retter/drinks. 

KONKURRENCER
Quiz med på mobilen og vær med i konkurrencen om et gavekort på 500 kr til fisketorvet. vi trækkes én heldig vinder hver uge frem til 6. august.

Du finder festen under rulletrappen v/mcdonalds

sommerfest

FØRWAYS
På den lange -men absurd hyggelige tur ned gennem tyskland, er det vigtigt med pitstops. dem har vi naturligvis sørget for så du kan parkere din shopping og ta en pause på førways.

TILBUD! CURRY-WURST 20 KR.
Tilbud på karry-pølse til kun 20 kr. gælder helt til 6. august.Du finder førways v/føtex

KOM TIL COPENHAGEN GAMING WEEK 12. -14. JANUAR, 2024 - Danmarks nye, episke og internationale festival for alt, der handler om gaming og esport


Festivalen finder sted i Bella Center Copenhagen og Bella Arena og dækker over fire forskellige verdener, du kan udforske: ESPORTS ARENA, SUPERFANS, URBAN & SPORT og NEW GENERATION.

Glæd dig til en vild Counter-Strike 2-turnering, besøg af kendte creators som Judex, Dingo og Pimp, giv den gas på vores indendørs spil- og aktivitetsstationer, og udvid dit unikke fællesskab med andre, der deler din passion.


SPAR 20% PÅ WEEKENDBILLET

Ved at købe Fisketorvets feriebillet til børn, kan du få 20% rabat weekendbillet 12.-14 januar. Rabatten gælder ved køb i uge 42 og 43.

UDSALGET
ER I FULD GANG


Kast snøren ud og hiv op til 50% rabat i land. Uanset om du er på udkig efter trendy tøj, sko og sportudstyr eller elegant tilbehør til hjemmet, skøn personlig pleje, nyt multimedie gear - eller bare en god bog til ferien, så er der masser af gode varer at få på krogen.


De bedste deals får du nemlig på Fisketorvets sommerudsalg!

SKO & STØVLER

TØJ & BEKLÆDNING

HJEM & BOLIG

BØGER & ELEKTRONIK

SKØNHED & PLEJE

SPORT & FRITIDHAVNEBADET ER ÅBENT


ÅBENT ALLE DAGE
1. JUNI - 31. AUG
LIVREDDER KL. 10-18Havnebadet ved Fisketorvet er åbnet og vandet er klar til en frisk dukkert i en af de anlæggets tre pools lige uden for Fisketorvet. Du finder har en pool for dykning, en til svømning og et børnebassin - overvåget af livredder dagligt.garderobe

LÅN ET SKAB TIL SKIFTETØJ

Vidste du at Fisketorvet har garderobe skabe på Plan 0 og 3, hvis du har brug for at parkere indkøb eller skiftetøj før en badetur eller hvis du spiller på vores Padel-tennisbaner.

badegear

GEAR TIL
BADETUREN

Husk solen er stærk, så find solcremen i Matas, Normal eller Lidl og Føtex. 
Mangler du badetøj, så har både Sportsmaster, Sport24 et stort udvalg.

kalender

TJEK BADEVANDS
KVALITETEN

Se badevandskvaliteten der opdateres hver dag med vand- og lufttemperatur samt regn og blæst for fire dage frem.

13
14
15
16