OM FISKETORVET


Fisketorvet – Copenhagen Mall er et af Danmarks største shoppingcentre, med en unik placering i København.

Tæt på vandet, tæt på Vesterbro – og fem minutter fra Islandsbrygge via cykelslangen og som navnet afslører, har vi arvet vores beliggenhed fra Københavns gamle Fisketorv og dermed også den smukke udsigt til vandet. Vi åbnede dørene for centret i år 2000 og lægger i dag hus til ca. 120 butikker, der spænder over alt fra Zara, Bahne og Ønskebørn til Silvan, Lidl, Føtex og mange, mange flere. Hos Fisketorvet dækker vi alle shoppingbehov samtidig med at vi tilbyder et væld af lækre restaurant- og cafémuligheder. Og så har vi selvfølgelig også en af landets bedste biografer med Danmarks eneste IMAX®-sal.

Vi er en del af Unibail-Rodamco-Westfield, verdens næststørste shoppingcenter-virksomhed med 92 centre i Europa og Nordamerika. Vi har med andre ord stor erfaring med det vi laver, og det synes vi selv man kan mærke, når man besøger os.

I Fisketorvets centerinformation har vi erfarent personale, som kan hjælpe dig med at finde den rette vej til de steder du skal besøge på Fisketorvet. Personalet hjælper gerne med information om butikker, aktiviteter, tilbud eller en shoppingguide, som du kan tage med rundt i centret.
Aktiviteter hos Fisketorvet

Vi er stolte af vores butikker, men vi vil også gerne skabe oplevelser, der rækker udover butikkerne. Foruden vores sæson- og salgskampagner i løbet af året, holder vi derfor også en masse events og aktiviteter for hele familien. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og fordelsklub – og få information og tilbud direkte i din indbakke.

LÆS MEREOm Fisketorvet Om Fisketorvet Om Fisketorvet Om Fisketorvet Om Fisketorvet Om Fisketorvet
Sådan kommer du herhen

Det er heldigvis ikke svært at finde os. Vi ligger en smuttur fra Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård og med gode tilkørselsmuligheder, hvis du kommer i bil. Hvis du kommer med offentlig transport kan du stå af ved Fisketorvet Dybbølsbro st. og gå en kort tur over Dybbølsbro eller tage en af de tre busser, som stopper lige ved Fisketorvet. Du kan også glæde dig til Metroen åbner den nye Sydhavnslinje i 2024, hvor der bliver direkte adgang til Fisketorvet fra stationen Havneholmen – bare ét stop fra Københavns Hovedbanegård. Du kan endda ankomme via båd. Læs mere

Kommer du i bil kan du gøre brug af de ca. 2.000 parkeringspladser på Fisketorvet, hvor du kan parkere gratis i 2 timer og hele 4 timer som fordelskunde. Vi har designerede pladser til elbiler med gratis ladestandere og en hub for Green Mobility og Share Now, så det altid er let at komme til og fra Fiskertorvet. Læs mere

DET NYE FISKETORVET

Vores nye store madunivers bliver på mere end 6.500 m2
og vil dække hele 4 etager
Det nye Fisketorvet


Det gamle og udtjente dining-område og hele glasfacaden mod Dybbølsbro bliver revet ned og bygget op på ny med en større og mere funktionel indretning og et langt smukkere og mere moderne arkitektonisk udtryk. Her kommer der i stedet et varieret udvalg af restauranter, velkendte food-brands og små lokale madentusiaster, som byder på madoplevelser og smagsindtryk fra hele verden.


LÆS MERE

Det nye FisketorvetMadudbuddet vil spænde fra det hurtige og det børnevenlige over det lette og spicy til det sunde og plantebaserede.
Om Fisketorvet Om Fisketorvet Om Fisketorvet

ET OMRÅDE I UDVIKLING

Der er sket meget på de to årtier, der er gået siden vi åbnede. Dengang skulle man se sig lidt om efter de aktive bylivsmuligheder omkring os.
Bæredygtighed

De sidste 20 år har forvandlet vores nabokvarterer Vesterbro og Islandsbrygge til nogle af Københavns mest aktive og begivenhedsrige. Bylivet i Kødbyen og bademiljøet på bryggen er begge indenfor få minutters cykelafstand.

I disse år pibler det også frem med spændende nye tiltag tæt omkring os: Banegården, IKEA, Kaktustårnene tegnet af BIG, Danske Bank for bare at nævne nogle af dem. Vi er et af de hurtigst voksende kvarterer i København og det kan mærkes på den gode måde.

Vi har også fået godt naboskab af Havnebadet. Her er der gratis adgang til 3 forskellige bassiner: et børnebassin, et springbassin og et motionsbassin under opsyn af livreddere, hvilket gør det ideelt til en kombination med et besøg i Fisketorvet i sommermånederne.

Havnebadet har åbent fra 1. juni til 31. august og der er gratis adgang.


LÆS MERE

GRØNNE TILTAG

Vi arbejder i Fisketorvet med en række mål og tiltag for at styrke vores grønne profil.• Vi anvender 100% vindeenergi

• Vi benytter 100% LED-lyskilder

• Vi har introduceret et energibesparende parkeringssystem

• Vi har 26 ladestandere til elbiler

• Vi har energieffektive og -besparende håndtørrere

• Vi får op til 2000 cykelparkeringspladser inden 2023

• Vi vil reducere vores C02-udledning med 50% inden 2030

• Vi vil integrere lavenergi-teknologi inden 2030Det nye FisketorvetEt harmonisk miljø midt i byen


Vi har desuden udarbejdet en biodiversitetsplan for området omkring Fisketorvet, der kortlægger planter, pattedyr, fugle og insekter. På den baggrund har vi justeret plantesammensætningen på taget og kajen og sat fuglekasser, flagermuskasser og insekthoteller op for at fremme biodiversiteten. Vi arbejder desuden med en plan om installering af bistader på Fisketorvets tag.

Endelig samarbejder vi også med NGO’en Plastic Change om løbende at minimere brugen af plastik.Muligheder for elbiler

Vi har aftaler med Green Mobility og ShareNow omkring brug af vores 26 ladeskandere samt brug af vores parkeringsfaciliteter.MERE OM PARKERING