Always Safe Sale


SALE FRA 27. DECEMBER

Vinterudsalget skydes i gang 27. december og der er masser af gode tilbud og rabatter at finde i havet af udsalgsvarer. Der selvfølgelig masser af procenter at spare - og en ny start til fx garderoben, boligen, boghylden, computeren eller hobbyrummet.motionmailapp.com

Always Safe Sale

FISK DE BEDSTE TILBUD

Vi har fisket nogle aktuelle op tilbud fra Fisketorvets butikker og restauranter. Kom forbi og dyk ned og find tusindevis af nedsatte varer og gør vanvittige udsalgskup.

Always Safe Sale

SAFE SHOPPING

For at værne om vores gæsters og ansattes ophold samt reducerer risiko for smittespredning, har vi lavet et overblik over de normalt mest travle perioder på Fisketorvet.

Vi har indrettet centret med:


–brede, ensrettede korridorer.
– God mulighed for at parkere din bil.
– Fri adgang til håndsprit overalt i centeret.
– Anvisninger og skilte for at færdes sikkert.

Husk det er vigtigt, at alle overholder retningslinjerne, så alle kan få en god og tryg oplevelse. Tak fordi du viser hensyn!

 
covid regler

MUNDBIND, VISIR OG CORONAPAS

Når du besøger Fisketorvet, skal du bære mundbind eller visir. Ved besøg på cafe og restauruant kan det dog tages af. Husk du skal nu vise gyldigt Coronapas ved køb servering - gælder dog ikke ved take-away.

covid regler

DOKUMENTATION MED CORONAPAS

Et gyldigt coronapas skal være enten via Sundhedsstyrelsens app - eller en negativ test – enten: PCR-test, højst 72 timer gammel og hurtigtest højst 48 timer gammel. Coronapasset som printet dokumentation skal kunne ledsages med gyldigt ID.

covid regler

HAR DU SPØRGSMÅL?

Til dit besøg på eller Covid-19-tiltag, kan du henvende dig online via email: centerinfo.centerinfo@urw.com
Eller via til Fisketorvet