SPECIAL UDLEJNING


Effektiv face-to-face markedsføring er et rigtigt valg i en virkelighed, hvor forbrugerne vedvarende bliver bombarderet af reklamer. Opnå unik opmærksomhed, kontakt og salg på det rigtige tidspunkt og sted, hvor kunderne er åbne, vil inspireres og har tid.

parkeringDet rigtige sted og det rigtige publikum

Hver dag besøger mellem 20.000 og 40.000 mennesker Fisketorvet - Copenhagen Mall på Københavns havnefront. De er her for at shoppe, for at blive underholdt og inspireret. Fisketorvet udgør i alt 57.000 m2 fordelt på 4 niveauer med over 100 butikker, masser af spisesteder og den store biograf CinemaxX med 10 sale. Det er gode rammer for virksomheder, som ønsker direkte kontakt til det rigtige miks af et købelystent publikum, der både omfatter børn, unge, familier, singler og ældre.
Promotion og event aktiviteter

På Fisketorvet - Copenhagen Mall kommer virksomheden helt tæt på kunderne. Her er der optimale betingelser for eksponering af virksomhed, ydelser og produkter.
Om Fisketorvet Om Fisketorvet Om Fisketorvet Om Fisketorvet Om Fisketorvet Om FisketorvetFuld effekt og direkte respons

Face-to-face markedsføring betyder ganske enkelt, at man står direkte foran både nuværende kunder og de potentielle kundeemner. Ved at møde potentielle kunder face-to-face bliver et produkt / et fabrikat husket bedre end ved mange andre former for marketing. Kundernes respons kommer prompte og kan bruges videre som læring i forretningens strategi.
Det nye Fisketorvet
Plads til action og højt til loftet

Uanset om I kommer med 10 spillekonsoller, vil leje et areal på 100 m2 til en stor udstilling eller har en idé om en sjov testbane til løbeaktivitet, så har vi plads til det hele. Handler det om at lancere nye spil til skærme, afholde konkurrencer eller bygge et minisommerhus, så har vi rammerne til store oplevelser – indendørs og midt i byen. Gangene er brede, og der er flere åbne arealer – rigelig med plads til et stort internationalt road show med masser af udstyr, der kan tiltrække kundernes opmærksomhed. I kommer med produkter, udstillinger og specialeffekter og vi stiller vi op med location og kunder.Skriv til eller ring til os, om det event eller aktivitet, du har lyst til. Så ser vi sammen på dine muligheder
KONTAKT OS