På Fisketorvet gør vi alt for at give muligheden for en hyggelig og bekvem shoppetur. Vi sætter en ære i at opfylde alles behov, og derfor fokuserer vi også meget på at gøre helhedsoplevelsen bedre for børnefamilierne hos os. Nedenfor kan du læse om vores services til børnefamilier.


Baby lounge
På centrets plan 2 lige imellem Tøjeksperten og Dressmann finder du vores baby lounge, som vi har etableret for at fri vores kunder med babyer for bekymringer med hensyn til bleskift, amning osv. Her kan du i stille og rolige omgivelser pusle om din baby.


Børnevenlige kundevogne, kid cars og klapvogne
Vi giver mulighed for at låne klapvogne kvit og frit, du skal blot henvende dig i informationen på Fisketorvet og aflevere noget ID i pant. Det vil vi gerne give børnefamilier, der har brug for det, således at de ikke får unødvendige udfordringer med trætte børn på shoppeturen. Derudover vil vi gerne gøre dagen lidt sjovere for både dig og dine børn, og derfor kan du også låne kid cars, som er kundevogne, der er lavet som go-karts. Derudover kan du henvende dig i centerinformationen, hvor du kan låne en sej porsche eller BMW. Det er gratis, du skal blot aflevere noget billed-ID i pant.

Få yderligere fordele ved at tilmelde dig vores fordelsklub gratis via Fisketorvets app eller herunder.BLIV MEDLEM HER

Legeplads

Når der er brug for en pause fra shopping - så få en kop kaffe mens børnene kan benytte vores legeplads eller se på smukke fisk i det store koralrevsakvarium. Du finder caféer lige ved siden af området. 

Armbånd til børnene
Skulle uheldet være ude og en af børnene stikker sporløst af i centret, har Fisketorvet naturligvis også en løsning på det. Kom ned i informationen ved ankomst til Fisketorvet, og få udleveret et armbånd til dit barn. Herpå kan du skrive telefonnummer, hvor du kan kontaktes, såfremt dit barn skulle blive væk i centret.

Familieparkering
På Fisketorvet kan du parkere bilen på ekstra brede parkeringspladser tæt på indgangene.

Akvarium
Akvariet på Fisketorvet er et koralrevsakvarium med levende koraller og invertebrater (hvirvelløse dyr), der både fungerer som dekoration og dyrebestand. Fiskene er, bortset fra farve og form, valgt efter deres nytteværdi som alge- og parasitædere. De er ”reef safe”, det vil sige, at de ikke spiser koraller og invertebrater. Se alle fiskene i akvariet.FISKETORVETS AKVARIE

 

Børne aktiviteter