PRESSE


Her kan du finde Fisketorvets seneste pressmeddelelser

Som foråret står for døren, kan Fisketorvets gæster godt begynde at glæde sig. Nu sætter Fisketorvet nemlig en dato på et storslået åbningsarrangement af det længe ventede KAJEN. Torsdag 18. april 2024 fra kl. 11.00 og dagen igennem bydes alle ind i det nye univers.

København, 26. marts- Efter flere års hårdt arbejde sætter Fisketorvet nu d. 18. april 2024 som dato for Grand Opening af deres 6.500 kvadratmeter store mødested og madunivers KAJEN, som vil give havnefronten nyt liv.

“Endelig er dagen kommet for lancering af KAJEN, som vi har arbejdet intenst med i rigtigt lang tid og vi glædet os til at dele det med Københavnerne og gæster i byen,” siger Helle García Korndal, Head of Commercial Management hos Fisketorvet.

Til KAJENs åbningsarrangement markerer Fisketorvet starten på et nyt kapitel, hvor byen, naboerne og besøgende kan nyde godt af intet mindre end 39 forskellige madkoncepter fra streetfood til casual dining med en fantastisk udsigt over vandet og Københavns skyline.< />


KAJEN – sin egen identitet
Navnet bag KAJEN er et symbol på stedet og beliggenheden. Konceptet bag maduniverset relaterer sig til Fisketorvet og den oprindelige plads, hvor man fiskede ved kajen. Det er stedet, hvor bådene går i land og derfor et mødested og en destination man sigter efter.

”KAJEN repræsenterer vandet og udsigten, som vi elsker. Vi har valgt et navn, der er forbundet med mad i sin association til fiskeri, og hvor der samtidig er plads til at hygge sig, svømme og nyde livet. Endelig er navnet kort, urbant og nemt for danskerne at huske. Vi tror samtidig, at det vil være ”eksotisk” for turisten, og at det kan blive sit helt eget brand – i tæt relation til Fisketorvet,” siger Helle García Korndal.

Fra traditionel shopping til fremtidens mødested
Det nye område ved Fisketorvet som udgør KAJEN, repræsenterer mere end en udvidelse af Fisketorvets faciliteter. Det er en helt ny tilgang til shoppingoplevelsen og muligheder ved havnefronten. ”I en by som København ser vi et stort potentiale i at udvikle et mødested, som også danner rammerne om en ny madscene. Med vores centrale placering i byen, en af Danmarks største biografer og en beliggenhed lige ud til vandet og Havnebadet er vi i dag omringet og absorberet af byen. I forbindelse med den omkringliggende udvikling, ser vi en ny bydel, hvor beboerne og vores besøgende efterspørger flere og bedre spisemuligheder,” siger Helle García Korndal og afslutter: ”Vores mål med KAJEN er at skabe et sted, hvor god mad, beliggenhed og atmosfære smelter sammen og opfylder vores gæsters alsidige behov. Bag kulisserne har vi samarbejdet tæt med en masse dygtige kokke og restauratører for at skabe den bedste kombination af madkoncepter på hver etage og således tage det traditionelle centerudbud til et nyt niveau. Siden de første streger blev tegnet i 2018, har vi forsøgt at gøre KAJEN til et sted, hvor hvert hjørne, hver smag og hver stemning samles og efterlader vores gæster med gode minder, der giver dem lyst til at komme tilbage.”

Om åbningsarrangementet
Torsdag den 18. april kl. 11.00 slås dørene op og der bliver budt velkommen ind til en dag, hvor der vil være smagsprøver og gode åbningstilbud. Kajen vil emme af liv og stemningen krydret af tonerne fra DJ-pulten, som spredes over de fire etager. Kom forbi på tom mave og lad dig inspirere og lokkes af Kajens mange entreprenørers og kokkes bud fra alverdens forskellige køkkener. Ses’ på Kajen!

Det storstilede madunivers, som har fået det mundrette navn KAJEN, vil byde på hele 39 forskellige madkoncepter med alt fra streetfood til casual dining. Projektet, der har været længe undervejs, forventes at åbne i foråret 2024.

København, 8. februar 2024 - Shoppingcentret Fisketorvet har siden 2018 arbejdet på det storstilede 6.500 kvadratmeter store madunivers, KAJEN. Nu løftes sløret for nogle af de spisesteder, gæsterne vil kunne se frem til at besøge.

KAJEN, beliggende ved Københavns havnefront, byder på en bred vifte af spisesteder, der tiltrækker madglade mennesker fra alle retninger med smagsindtryk, leveret af restauranter, velkendte food-brands og små lokale madentusiaster. Fra det hurtige og det børnevenlige, over det lette og spicy, til det sunde og plantebaserede fordelt på 6.500 flotte m2 og fire etager.

Foruden velkendte spisesteder som Kung Fu Street Food, Sunset Boulevard og Rosso Pomodoro, gør den gastronomiske iværksætter Torben Klitbo entré på KAJEN med hele fem af sine velkendte madkoncepter, herunder Killer Kebab, samt introducerer et helt nyt dansk koncept ved navn Aquavit.

"Vi er rigtig glade for, udover alle de mange andre stærke koncepter og entreprenører, at vi nu også kan byde Torben Klitbo velkommen til KAJEN med hans velrenommerede madkoncepter, og vi ser frem til at præsentere Aquavit. Det er en stor ære for os at integrere dette skræddersyede danske koncept i KAJENs portefølje,” siger Helle Garcia Korndal, Head of Commercial Management på Fisketorvet, og fortsætter:

”Vi forventer, at Aquavit, der som KAJEN leder tankerne på vandet og danske traditioner, vil bidrage til en autentisk og hyggelig atmosfære, hvor besøgende kan nyde klassisk dansk mad til rimelige priser, herunder pariserbøf, smørrebrød og måske med en lille snaps til, hvis man er til det."


En verden af mad på fire etager
Fisketorvets gunstige beliggenhed ved vandet udnyttes fuldt ud med KAJEN, der senere også åbner for adgang til en eksklusiv tagterrasse med panoramaudsigt over havnen.

"Vores mål med KAJEN er at skabe et sted, hvor mad, beliggenhed og atmosfære smelter sammen og opfylder vores gæsters alsidige behov. Bag kulisserne har vi samarbejdet tæt med en masse dygtige kokke og restauratører for at skabe den bedste kombination af madkoncepter på hver etage,” siger Helle Garcia Korndal, og fortsætter:

”Med den smukke havnefront og de forskellige madoplevelser har KAJEN potentiale til at blive et samlingspunkt for både lokale og turister, samtidig med at det bidrager til områdets udvikling som et pulserende centrum for mad og underholdning."

Stort set alle lejemål på KAJENs fire etager er udlejet og udelukkende 6 af de totale 39, er stadig i proces. KAJEN vil prioritere bekvemmelighed for besøgende ved at sikre, at alle spisesteder følger centrets åbningstider, så de mange besøgende i centeret kan nyde måltider fra morgen til aften.

Mange danskere og familier kæmper med økonomien, og det kommer særligt til udtryk i juletiden, hvor flere har svært ved at få råd til julemad og gaver. Fisketorvet og Føtex går igen i år sammen om at uddele julehjælp til trængte familier, og populariteten er til at føle på. Da der allerede er sat navn på de oprindelige 350 julepakker, opjusteres antallet til 450.

København, 15. december 2023 - Når butikkerne lukker ned for julesalget d. 23. december, er det ikke alle, der har haft økonomien til at købe de fornødne julevarer. I kølvandet på inflationen og de høje energipriser, er mange familier fortsat økonomisk presset, og det kan især mærkes i julen, hvor mange danskere traditionen tro samles til gaver og julemiddage. I 2022 slog ansøgningerne til julehjælp rekord hos flere organisationer, og igen i år vil Føtex og Fisketorvet gøre deres for, at flere familier kan få en god jul. Derfor opjusterer de deres uddeling fra 350 til 450 julepakker, som er fyldt med madvarer til økonomisk pressede familier.

“Vi er glade for, at Føtex igen i år ville gå sammen om at uddele julepakker til dem, der har allermest brug for en hjælpende hånd i juletiden. Sidste års uddeling viste, at der er et stort behov for en håndsrækning til især de familier, som har brug for en ekstra håndsrækning. Derfor var vi slet ikke i tvivl om, at vi skulle opjustere antallet af julepakker i år, så endnu flere kan holde jul med dem, de holder af,” siger Helle Garcia Korndal, Head of Commercial Management Denmark hos Fisketorvet.

Ansøgningen lukker den 20. december og julepakkerne bliver uddelt d. 24. december hos Fisketorvet mellem kl. 10-12.


Kærlighed i pakkeform skal give håb
Fisketorvet og Føtex ønsker at give de mest udsatte danskere muligheden for at skabe et julebord, så de kan samles med deres familie og nyde et godt måltid sammen.

"Julepakkerne vil ikke kunne skabe et fuldkomment julebord, men vil være fyldt med masser af overskudsvarer, der kan være med til at skabe det gode julebord og den lækre julemad. Samtidig fylder vi også julepakkerne med fødevarer, som ikke kan holde sig til den anden side af juledagene. Når vi har chancen for at gøre en forskel med vores overskudsvarer, ser vi det som en oplagt mulighed, som vi bør gribe. Og samtidig med at vi hjælper familier, der står over for en udfordrende juletid, er vi med til at reducere madspild," siger Jimmy Andersen, varehuschef i Føtex på Fisketorvet.

Føtex og Fisketorvet har besluttet, at man skal ansøge om julehjælpen, så familier ikke kommer forgæves efter julepakkerne.

Sådan ansøger du:

  ● Julehjælpen er for alle, der er presset på økonomien

  ● Samlet doneres 450 julepakker

  ● Man skal ansøge om hjælpen her: https://www.westfield.com/denmark/fisketorvet/julepakken

  ● Ansøgningen lukker den 21

Julepakkerne bliver uddelt hos Fisketorvet d. 24. december mellem kl. 10-12.

LÆS MERE HER

En ny mærkedag har fundet vej til Danmark – Singles Day. Og du kan komme helt tæt på stjernerne hos Fisketorvet d. 11. november, hvor alle singler hyldes med en gratis minikoncert med Jimilian og læsninger af Astrolog Pernille Ørskov.

København, 9. november 2023 - Singles Day fejres igen i år på Fisketorvet, når shoppingcentret i København lørdag den 11. november inviterer til en festlig dag fuld af musik, astrologi og overraskelser. Selvom dagen står i singlernes tegn, er alle velkomne.

De fremmødte kan se frem til at opleve den dansk-albanske pop sensation Jimilian, der er et velkendt navn på den danske musikscene. Astrolog Pernille Ørskov vil i løbet af dagen tilbyde gratis personlige læsninger af singlers stjernetegn og give et indblik i, hvordan sol og måne påvirker vores liv.

"Vi er glade for endnu en gang at kunne åbne dørene til en dag i singlernes tegn fyldt med selvforkælelse og oplevelser. Vi ser Fisketorvet som et samlingssted for alle Københavnere, og derfor har vi valgt at bringe stjernerne helt ind i centeret, hvor der også vil være spændende overraskelser og konkurrencer,” siger Helle García Korndal, Head of Commercial Management, Denmark.

Spil med om muligheden for at ”tømme Normal” til Singles Day i Fisketorvet

Det bliver ikke kun en dag med gode råd fra stjernerne og musikalsk underholdning. Fisketorvet har også en række spændende konkurrencer klar, hvor du kan vise dit værd som en 'stjernekaster'. Prøv lykken ved Singles Day kastespillet hvor du kan vinde muligheden for at shoppe amok i butikken Normal til en værdi af 9.999 kr.
”Singles Day på Fisketorvet er mere end bare en shopping-dag; det er en fejring af selvstændighed. Vi ser frem til at byde alle velkommen til en festlig og fornøjelig dag, hvor man kan opleve glæden ved musik og få personlige indsigter gennem astrologiens verden,” siger Helle García Korndal og fortsætter:
”Vores mål er at skabe et rum, hvor alle kan føle sig som stjernerne i deres eget liv, finde gode tilbud og måske endda en smule stjernemagi.”.

Om Singles’Day
Hvert år d. 11/11 hyldes singler i hele verden med budskabet om at forkæle sig selv. Datoen blev valgt for fejringen, fordi 1-tallet skal symbolisere singlelivet. Singles Day fejres i hele verden og er gået hen og blevet en af verdens største handelsdag sammen med Black Friday og Cyber Monday.
Singles Day byder derfor på enestående tilbud med op til 50% rabat i Fisketorvets butikker på dagen.
Program for dagen

 • Gratis minikoncert med Jimilian starter kl. 17:00 på vandtrappen i Pyramiden i Fisketorvet. Efter koncerten vil Jimilian stå klar til at møde fans og uddele autografer og selfies – en perfekt chance for at komme tæt på en af Danmarks stjerneartister.
 • Astrolog Pernille Ørskov giver gratis læsninger mellem kl. 11:00 og 16:00 på Plan 2 foran Zara i Fisketorvet.

Læs mere her: SE MERE HERTraditionen tro slår Fisketorvet i år dørene op til Game Week, men denne gang med en helt ny og spændende oplevelse, der vil få barnet frem i alle besøgende og give et nostalgisk gensyn med spil fra flere årtier. I samarbejde med LEGO og Experimentarium kan du til dette års Game Week bygge sjove og kreative fremtidsløsninger

København, 9. oktober 2023 - Fisketorvet er stolte over at kunne annoncere, at Game Week i år vender tilbage fra d. 13.-22. oktober i nye klæder gennem et samarbejde med LEGO og Experimentarium, hvor besøgende i alle aldre i år kan prøve kræfter med at bygge modeller af fremtidsløsninger med LEGO-klodser.

I løbet af Game Week udstilles de besøgendes modeller af fremtidsløsninger i Fisketorvet og skal inspirere til en bedre fremtid. Hos Fisketorvet har man glædet sig til at præsentere det nye samarbejde om Game Week:

”Vi har glædet os meget til at kunne invitere alle til dette års Game Week og til at præsentere samarbejdet med LEGO og Experimentarium, der vil sætte de besøgendes fantasi på prøve og skubbe til grænserne for kreativitet. Samtidig er vi stolte af at være med til at sætte fokus på voksende samfundsudfordringer med dette års Game Week,” siger Helle Garcia Korndal, Head of Commercial Management Denmark hos Fisketorvet.

Forslag til fremtidsløsninger bygges i et farverigt univers

Til Game Week hos Fisketorvet d. 13.-22. oktober vil besøgende blive mødt af et farverigt LEGO-område, hvor de kan bygge deres visionære løsninger for fremtidens metropol for at sætte fokus på den voksende biodiversitets- og klimakrise. Hos Fisketorvet håber man at se et væld af fremtidsløsninger:

”Jeg tror på, at alle i princippet kan være med til at løse de udfordringer, vi som samfund står over for. Derfor håber jeg at se en masse gode fremtidsløsninger blive bygget, hvad end det er inden for nye transportmidler, skraldesortering, klimavenlige boliger, naturbeskyttelse eller nogle helt andre løsninger,” siger Helle Garcia Korndal.

Samtidig får besøgende til Game Week mulighed for at mærke nostalgien ved at gå på opdagelse i forskellige spil fra flere konsoller og årtier. Det tæller alt fra 80- og 90-ernes klassiske arkadespil såsom Pac Man, konsolspil gennem 00’erne og årtierne frem, diverse brætspil og speedcubing samt en særlig Pac Man jagt i Fisketorvets butikker.

Game Week kan besøges på Fisketorvet hver dag fra d. 13.-22. oktober. Til Game Week er aktiviteter gratis at deltage i, med ved køb af Efterårsferiebilletten kan familier med børn tage del i endnu flere hyggelige arrangementer.

SE MERE HER

HENT PDF


FDen 4. oktober slår Fisketorvet dørene op til den årlige Karrieredag, som er et særligt tilrettelagt arrangement, der har til formål at bygge bro mellem virksomheder og ledige, ved at fokusere på netværk og opkvalificering af egne kompetencer. På karrieredagen hos Fisketorvet kan man både få hjælp til sit CV og ansøgning, men man kan også få taget et professionelt portrætfoto og få et indblik i den gode videoansøgning.

København, 27. september 2023 – I Danmark er der lige nu mere end 80.000 mennesker i en arbejdsdygtig alder, der går rundt uden et job – et tal, der de seneste par måneder har været stigende. Den statistik vil Fisketorvet gerne være med til at ændre på.

Traditionen tro inviterer Fisketorvet derfor endnu engang til den årlige Karrieredag, som i år finder sted d. 4. oktober mellem kl. 9-15 hos Fisketorvet. På dagen kan jobsøgende i alle aldre hente inspiration fra spændende talks, få taget et professionelt billede til deres CV og få en hjælpende hånd til den gode videoansøgning med hjem.

”Med Karrieredagen ønsker vi hos Fisketorvet at skabe et bånd mellem virksomheder og ledige på en dag, hvor vi forsøger at give deltagerne så meget inspiration med hjem, som vi kan. I år vil dagen sætte fokus på muligheder for opkvalificering af deltagerne gennem spændende talks, mulighed for sparring og networking. Der er stadig ledige pladser for tilmelding til Karrieredagen d. 4. oktober, men vi har selvfølgelig et begrænset antal pladser, så det er bare med at tilmelde sig hurtigst muligt,” siger Helle Garcia Korndal, Head of commercial management Denmark hos Fisketorvet. Stort fokus på videoansøgninger
Hos Fisketorvet har man set en stigning i arbejdsgiveres anvendelse af videoansøgninger i ansættelsesprocessen. Derfor vil der til Karrieredagen være fokus på, hvordan man skaber en effektiv videoansøgning.

”Vi kan se, at recruiters og markedet generelt i stigende grad efterspørger videoansøgninger fra potentielle kandidater, eller i hvert fald har det som en mulighed. Denne trend vil vi gerne imødekomme ved hjælpe de fremmødte på Karrieredagen med gode tips og tricks til at lave den gode videoansøgning. Konkret betyder det, at vi har inviteret nogle dygtige folk fra produktionsselskabet Bifrost til at holde et oplæg, der forhåbentlig vil give de fremmødte en masse gavnlig viden til, hvordan de får mest muligt ud af videoansøgningen. Samtidig får deltagerne en god onepager med konkret vejledning til den gode videoansøgning med hjem,” siger Helle Garcia Korndal.

På karrieredagen vil Fisketorvet involvere udvalgte butikker og virksomheder, hvor fx Ocean Outdoor Denmark, Salling Group og Securitas vil holde oplæg om, hvordan jobansøgningen ser ud fra arbejdsgivernes side af bordet og komme med tips og tricks.

Derudover vil Fisketorvet sætte et fotostudie op, hvor man helt gratis kan få taget et professionelt billede til sit CV og ansøgning. Der er et begrænset antal pladser TILMELD DIG HER

Dagens program: 09.00-09.30 - Indtjekning af deltagere + uddeling af goodiebags
09.30-09.40 - Velkomst ved repræsentant fra Fisketorvet
09.40-10.10 - Talk: 10 gode råd til jobsøgningen, Powerjobsøgerne
10.10-10.25 - Talk: Tips og råd til teknisk opsætning af videoansøgning
10.25-10.55 - Talk: Entreprenørship, Pia Peterson Ocean Outdoor
11.00-11.05 - Kort pause
11.05-11.25 - Case: Salling Group – Gode råd til jobsamtalen
11.25-11.45 - Case: Securitas
11.30-11.45 - Case: JYSK (TBC)
11.45-12.45 - Møde case-virksomhederne + frokostpause
12.45-14.45 - Workshop: Få personlig hjælp og sparring til din ansøgning ved vores dygtige rekrutteringsfolk
12.45-14.45 - Fotostudie: Få taget et professionelt billede til dit CV. Her kan du desuden få en onepager på, hvordan du opsætter din videoansøgning. Når din ansøgning er toptunet og klar med de helt rigtige ord og billede, så kan du få printet den og tage den med på jobjagt i centeret.   For yderligere information kontakt: 
Ulrik Samuelsen, ulrik@help-pr.dk, +45 22482812

HENT PDF


Fisketorvet og Føtex inviterer udsatte og københavnere på fælles frokost I slutningen af maj inviterer Fisketorvet og Føtex Københavns udsatte og københavnere på en helt særlig pop-up frokost. Fisketorvet har taget initiativ til frokosten og kommer til at stå for servering og de praktiske rammer på dagen, som samarbejdspartnerne er gået sammen om for at give noget tilbage til lokalområdet og bygge bro mellem udsatte københavnere og deres naboer.

“Hos Fisketorvet vil vi være et mødested for alle i vores lokalområde. Det gælder også de udsatte københavnere. Derfor har vi arrangeret en hyggelig og lækker frokost, hvor vores lokale naboer og udsatte københavnere kan møde hinanden på en anden måde, end de normalt gør,” siger Helle Garcia Korndal, Head of Commercial Management hos Fisketorvet.

Kalder alle københavnere
Hos Fisketorvet håber man på, at københavnerne vil hjælpe med at sprede budskabet om frokosten, så både udsatte borgere og lokale fra området dukker op. Frokosten bliver doneret og tilberedt på dagen af medarbejderne i Føtex Fisketorvet, der glæder sig til at forkæle gæsterne med frikadeller og flødekartofler.

“I Salling Group er vi rigtig glade for at kunne bidrage til arrangementet. Vi er klar på at skrue helt op for hyggen, og glæder os til at forkæle de fremmødte gæster med lækker mad. Derfor håber vi også, at alle københavnere vil være med til at sprede rygtet, så vi kan give så mange gæster som muligt en god oplevelse,” siger varehuschef i Føtex, Jimmy Andersen.

En åben invitation
For at sprede invitationen til så mange som muligt samt skabe de rette rammer for frokosten har Fisketorvet og Føtex været i dialog med en række NGO’er, der arbejder med udsatte københavnere. “Man kan ikke se på andre, om de er udsatte eller ej, og mange føler sig måske ikke trygge ved bare at tage imod invitationen. Derfor er vi glade for, at en række NGO’er har givet invitationen videre til deres brugere og medlemmer, så de føler sig velkomne. Samtidig er invitationen også åben til alle andre, der enten føler sig udsatte eller ønsker at møde sine udsatte naboer i lokalområdet," siger Helle Garcia Korndal.

Mere info og tilmelding
Der vil blive serveret mad af to omgange kl. 12:00-13:00 og igen kl. 13:15-14:35. TILMELD DIG HER

HENT PDF


Uhygge og mystik i vinterferien: Fisketorvet forvandles til et Haunted Mall Genfærd, levende legetøj og forladte butikker er bare nogle af de mange ting, der sker i vinterferien, når Fisketorvet forvandles til et hjemsøgt og forladt shoppingcenter. ”Vi håber at sætte rammerne for en dag, der kan samle børnefamilier og give dem en mysteriefyldt og underholdende oplevelse sammen” fortæller Det er snart vinterferie - og det betyder masser af mystik og uhygge i børnehøjde. I år har uhyggen spredt sig til Fisketorvet, der inviterer på en spændingsfyldt rejse gennem et snart hjemsøgt shoppingcenter med aktiviteter for alle børn og frygtløse sjæle på havnefronten. Ugen byder på hjemsøgte butikker, genfærd og levende legetøj, og giver børnene en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. "Vi er meget spændte på at invitere indenfor til et hjemsøgt shoppingcenter i vinterferien. Vi har lagt stor vægt på at skabe en autentisk og uhyggelig oplevelse for både store og små, og give alle en oplevelse af pludselig at befinde sig i et forladt shoppingcenter, hvor genfærdene vandrer rundt. Eller gå ned ad en gang og pludselig møde levende legetøj og knirkende gulve,” forklarer. Foruden de skræmmende omgivelser markeres ugen også med en gådefuld AR-skattejagt og fire uhyggelige installationer rundt om i centret. Ved alle installationer aktiveres AR-teknologi, der kombinerer data fra den fysiske verden med virtuelle data, for at gøre oplevelsen endnu mere virkelighedstro – og give besøgende følelsen af at dykke endnu dybere ned i den hjemsøgte verden. ”Vi sørger for både mystik og sjov aktivitet i vores snart uhyggelige omgivelser, når vi byder på skattejagt for de eventyrlystne børn. Jeg er sikker på at de mange AR-installationer rundt i centeret vil give en oplevelse ud over det sædvanlige,” afslutter Morten Korsgaard. Hvornår 
Lørdag den 11. februar til søndag den 19. februar
I hele åbningstiden.
Hvor
På Fisketorvet

For yderligere information, kontakt venligst
Frederik Marke frederik@help-pr.dk, +45 22 99 61 55 

HENT PDF


1.600 ansøgere på ti dage
Fisketorvet og Føtex donerer nu ekstra julepakker På bare ti dage har mere end 1.600 københavnere søgt om de 350 julepakker, som Fisketorvet og 14 Føtex-butikker donerer. Nu doneres yderligere 50 julepakker, og der er nu lukket for nye ansøgninger. Aldrig før har så mange søgt om julehjælp som i år. Derfor gik Fisketorvet og 14 Føtex-butikker i hovedstadsområdet i år sammen om at donere 350 julepakker til trængte københavnere. Men på bare ti dage har over 1.600 københavnere søgt om en julepakke. På grund af det høje antal ansøgninger har Fisketorvet og Føtex nu besluttet at donere yderligere 50 julepakker og lukker samtidig for nye ansøgninger. “Ansøgningsfristen var oprindeligt den 19. december, men vi har modtaget flere hundrede ansøgninger om dagen, lige siden vi åbnede. Det gør stort indtryk, at så mange oplever ikke at kunne få pengene til at række. Vi kan ikke hjælpe alle eller fjerne bekymringerne, men forhåbentlig kan julepakkerne være med til at give 400 københavnere lidt ro hen over julen,” siger Tatiana Kristensen, der er Marketing Manager hos Fisketorvet, og som tog initiativet til samarbejdet. Varehuschef Jimmy Andersen fra Føtex på Fisketorvet uddyber: “Det er kommet bag på os, hvor mange ansøgninger vi har modtaget. Og hvis det ikke skulle være i år, vi hjalp med de høje prisstigninger, så ved jeg ikke hvornår, det så skulle være. Jeg er derfor utrolig glad og stolt over, at vi nu finder 50 julepakker mere, så vi kan være med til at sprede lidt hygge endnu flere steder”. Dem, der vil modtage en julepakke, vil snarest få besked.  Om initiativet
●      Julepakkerne består af overskudsmad fra 14 Føtex butikker i hovedstadsområdet.
●      Efter lukketid lillejuleaften samles det mad, som ikke kan holde sig til efter juledagene, og fordeles i nu 400 julepakker (tidligere 350).
●      Julepakkerne uddeles juleaftensdag om formiddagen på Fisketorvet

HENT PDF


Fisketorvet og Føtex donerer 350 julepakker til trængte danskere Den historisk høje inflation har gjort det svært for mange danskere at få pengene til at række. Derfor tager Fisketorvet nu initiativ til i samarbejde med Føtex, en del af Salling Group, at donere julepakker, der skal forsøde juletiden hos trængte danskere. Når 14 Føtex-butikker i hovedstadsområdet lukker ned for julen den 23. december, vil overskudsmad fra butikkerne blive fordelt i 350 julepakker, som uddeles på Fisketorvet i København. Julepakkerne doneres til trængte danskere, som har svært ved at få pengene til at række i julen, og man kan allerede nu ansøge om modtage en julepakke. “Vi vil gerne hjælpe økonomisk trængte i vores nærområde, og jeg er derfor enormt stolt over den håndsrækning, vi nu kan tilbyde sammen med Salling Group. Julen er den tid på året, hvor man virkelig kan hygge, og den mulighed kan vi give til dem, der lige nu kæmper med at få ender til mødes,” siger Tatiana Kristensen, der er Marketing Manager hos Fisketorvet og som tog initiativet til samarbejdet. Overskudsmaden er varer, som ikke kan holde sig efter juledagene. Det er helt almindelige fødevarer, som blot ikke er blevet solgt før Føtex’ lukketid den 23. december. Det er varehuschef Jimmy Andersen fra Føtex på Fisketorvcet, der har været en drivende part i at koordinere initiativet. Han er glad for, at så mange Føtex-butikker kan være med til at give en god jul til trængte danskerne i nærområdet. ”Når vi nu har muligheden for at gøre en forskel med vores overskudsvarer, så synes jeg, det er oplagt, at vi griber muligheden. Og med en fælles indsats kan vi hjælpe rigtig mange, der går ind i en svær juletid. Det er vi virkelige glade for,” siger Jimmy Andersen. Julepakkerne bliver uddelt juleaftensdag mellem klokken 10 og 12, og det vil ske i shoppingcentrets parkeringskælder. Sådan ansøger du
●      Julehjælpen er til alle, der er presset på økonomien
●      Samlet set doneres 350 kasser.
●      Man skal ansøge om hjælpen her.
●      Ansøgningen lukker den 19. december, og herefter får ansøgere besked på, at de kan komme og hente maden.
●      Vi har valgt, at man skal ansøge om julepakkerne, så ingen skal gå forgæves juleaftensdag.   

HENT PDF


Nu åbner Nike i Fisketorvet Nike by Fisketorvet åbner i dag i Fisketorvet i København. En butik på 528 kvm. Nikes populære produktsortiment flytter nu ind i Fisketorvet. Det sker i dag den 30. november i en 528 kvm. stor butik lige ved hovedindgangen. Butikken er bygget til at gå på opdagelse i og til, at Fisketorvets tusindvis af besøgende kan handle i deres eget tempo. Dagens medarbejderne kan man se på en tavle lige ved indgangen, og rundt omkring i butikken kan man finde noter med deres anbefalinger. ”Vi ser utrolig meget frem til at åbne vores anden butik i København. Fisketorvet ligger centralt og skaber gode oplevelser for de besøgende. Det passer perfekt med det, vi ønsker og arbejder for med Nike. Vi ser frem til at byde københavnerne velkommen i en butik, hvor vi har gjort ekstra meget for gøre oplevelsen personlig,” siger Tomer Czapnik, CEO hos Nike NSP, Retailors Ltd (Fox Group). Starten på det nye Fisketorvet
Fisketorvet er i gang med et omfattende udviklingsprojekt, der er det største siden etablingen tilbage i år 2000. Resturantområdet vokser fra ti til 35 nye spisesteder, og snart starter arbejdet med at udvide og modernisere områderne, hvor butikkerne ligger i dag.  ”Vi er utrolig stolte over at kunne tiltrække så populært et brand som Nike. Det er en stor anerkendelse af vores arbejde med at gøre centret til en større del af vores besgøendes hverdag frem for kun at være et, hvor man tager hen for at shoppe. Vi glæder os over at kunne tilbyde vores mange besøgende en endnu bedre shopping oplevelse,” siger Helle García Korndal, der er Head of Commercial Management Denmark i Fisketorvet. Nike by Fisketorvet ejes og drives af Retailors Ltd (FOX Group), Nike Licensing Partner. Om Fisketorvet
Fisketorvet - Copenhagen Mall er et af Danmarks største shoppingcentre, med en unik placering i København. Fisketorvet blev indviet i år 2000 og har i dag et areal 59.000m2. Fisketorvet er ejet af Unibail-Rodamco-Westfield (URW), som er verdens førende udvikler og forvalter af storcentre, er i gang udvide og udvikle shoppingcentret for 3 mia. kroner.

HENT PDF


Stor gaming-festival vender tilbage til Fisketorvet i efterårsferien For femte gang slår Fisketorvet dørene op til en uges spiloplevelser for store og små, når de atter engang afholder GameWeek i efterårsferien. Den store gaming-festival vil byde på alt fra spilturneringer, arkade- og brætspil, legezoner og meget mere. Når efterårsvejret viser sig fra sin kedelige side, kan det være en idé at tage familien med til Fisketorvet. For femte år i træk inviterer Fisketorvet nemlig til GameWeek med syv dages spiloplevelser for hele familien. I år kan man mærke den elektriske energi fra 70-80’ernes nostalgiske spilarkader med flimrende lys, hvor københavnerne igen kan flå i joysticket og hamre på knapperne i jagten på den største highscore. “Vi glæder os til at byde velkommen til et nostalgisk univers, som er taget ud af Netflix’ Strangers Things. Der var noget særligt over arkadens larmende og farvestrålende neonlys. Det var datidens multiplayerform, hvor man kiggede hinanden over skuldrene og udfordrede de lokale mestre til digital tvekamp. Det var på mange måder ganske fantastisk, og for mange forældre bliver det en god anledning til at fortælle om en svunden tid, som ikke eksisterer mere,” siger Helle García Korndal, Head of Commercial Management Denmark, og fortsætter: “Vi er et samlingssted for familier i hele København og omegn, og vi knokler for at udbygge vores tilbud, som familierne kan benytte sig af. Vi er i fuld gang med at skabe et nyt madunivers, åbne nye spændende butikker, og arkadespillene her i efterårsefterferien er også et godt supplement, som der vil komme meget mere af.” Det bliver muligt at gribe rattet og sparke pedalen i bund, besejre monstre og zombier. Om tirsdagen holder butikken Bræt og Brikker sammen med restauranten Palæo en spilturnering med spillet Paleo, hvor der også vil være spisning. Om torsdagen kan man deltage i pool-turneringen, og om fredagen skal der findes en Arcade Champion-vinder blandt flippermaskiner og airhockey. Festivalen slutter af med en stor Pokémon-Byttedag om lørdagen. Om GameWeek
Tid: 15. - 22. oktober
Sted: Fisketorvet, Kalvebod Brygge 59, 1560 København
Pris: Gratis for alle Oversigt over GameWeek
Gaming Arcade, Pool Hall, brætspilshygge, Kiddie Play, Pool Turnering, brætspilsaften, Arcade Championship, Pokémon-Byttedag. Læs mere her Konkurrencer og udlodning
Vind gaming- og kameraudstyr til en værdi af ca. 24.000 kr. Feriebillet
Der vil også være en feriebillet til kun 60 og 100 kroner til en minimumsværdi på 670 kroner. Det er muligt at tilkøbe en biografbillet, og som noget nyt er det muligt at få en skøn efterårs sejltur med GoBoat. 

HENT PDF


Unibail-Rodamco-Westfield fremskynder sin bæredygtighedsdagsorden med store besparelser i energiforbruget Den nuværende energikrise får nu Unibail-Rodamco-Westfield til at sætte fart på sin ambitiøse bæredygtighedsdagsorden ‘Better Places 2030’. Målet om at store besparelser på energiforbruget bliver hævet, samt deres investeres i nye løsninger, herunder LED-belysning og nye ventilations- og belysningssystemer, som genererer betydelige besparelser for ejendommene. Gennem bæredygtighedsdagsorden ‘Better Places 2030’ skaber Unibail-Rodamco-Westfield bæredygtige steder, der inviterer til livlige møder og oplevelser. Dagsordenen indeholder høje målsætninger for, hvordan Unibail-Rodamco-Westfields ejendomme skal være en katalysator for økonomiske, sociale og miljømæssige bæredygtighedsspørgsmål i de lokalområder, de betjener. Under den nuværende energikrise har Unibail-Rodamco-Westfield, inden for rammerne af bæredygtighedsdagsordenen, fremskyndet sit mål for koncernens reducerede energiforbrug. Målet - som tidligere var at koncernen skulle opnå en 30% reduktion af energiforbruget inden 2030 - er nu blevet hævet til 15% i 2022 i forhold til 2019. I de seneste år har Unibail-Rodamco-Westfield truffet flere lokale foranstaltninger, hvor de største energibesparelser er sket i forbindelse med nye teknologier til styring af ventilation og belysning i bygninger. Fremover vil der blive foretaget flere investeringer i ny teknologi for at opnå yderligere besparelser og klimasmarte ejendomme.

‘Smart vand’ er en anden investering, der vil gøre det muligt at overvåge vandforbruget i realtid og hurtigt følge op på eventuelle afvigelser, mens arbejdet med at udskifte al belysning til LED er i fuld gang. Alle foranstaltninger gennemføres uden at gå på kompromis med sikkerheden for medarbejdere og besøgende. “Optimering af energiforbruget er altid en prioritet for os i vores daglige arbejde, og i lyset af den nuværende energikrise er det endnu vigtigere at foretage afvejninger. Vi har i et par år udviklet teknologien bag styringen af bl.a. ventilation og belysning, da vi kan opnå betydelige besparelser på dette område. Vi fortsætter med at investere i ny teknologi for at optimere energiforbruget, samtidigt med at vi skaber forudsætningerne for, at vores besøgende kan træffe bæredygtige valg i deres hverdag - f.eks. ved at øge antallet af opladningsstandere i garagerne", siger Jimmy Ekström, Head of Project Maintenance Purchasing & Sustainability Northern Europe, Unibail-Rodamco-Westfield. Helle Korndal, Head of Commercial Management Denmark hos URW med ansvar for Fisketorvet siger: “I vores rolle som udviklere af bæredygtige byer og bygninger er det utrolig vigtigt, at vi påtager os et ansvar og tager de skridt, vi kan for at reducere vores energiforbrug. På Fisketorvet har vi foretaget flere investeringer, som er i tråd med vores bæredygtighedsdagsorden, i vores rejse mod at blive en endnu mere klimasmart ejendom.”  Tiltag for Fisketorvet i 2022 og tidligere:
 • Nye EC-motorer i ventilationssystemet, som bruger mindre energi og har mindre vedligeholdelse end tidligere motorer. EC-motorerne forventes at give årlige besparelser på over 30%.
 • Nye teknologier inden for intelligent belysning for at optimere driftstider og lysniveauer.
 • Al belysning på Fisketorvet er LED, hvilket allerede har reduceret energiforbruget til belysning med 25% om året.
 • Udvidet struktur for undermåling for at overvåge energiforbruget døgnet rundt.
 • Reduceret opvarmning med 2 grader i hele centret.
 • Fisketorvet bruger 100% energi fra vindmøller.
 • 26 opladningsstandere i garagen.
 • Energieffektive håndtørrere på centrets toiletter.
 • Inden 2023 vil der være cykelparkering i tilknytning til ejendommen. Der er ca. 2000 planlagt.
 • Reduceret brug af plastik og trykte produkter ved arrangementer og aktiveringer til fordel for digitale platforme.
 • Fisketorvet er klassificeret under BREEAM-certificeringen, som er verdens mest udbredte certificeringssystem for bygninger.
 •   Ud over energibesparelser indebærer den globale bæredygtighedsdagsorden også et tilbud til lejere om at implementere deres egen bæredygtighedsdagsorden samt inkludere partnerskaber med interessenter, der er vigtige for vores lokale kundegrupper. På Fisketorvet arbejder vi tæt sammen med Plastic Change for at reducere plastikforurening. Få mere at vide om vores igangværende arbejde med den bæredygtige udvikling på www.www.westfield.com/denmark/fisketorvet. Om Unibail-Rodamco-Westfield Unibail-Rodamco-Westfield ejer, udvikler og driver bæredygtige ejendomsaktiver af høj kvalitet i de mest dynamiske byer i Europa og USA.  Koncernen driver 80 indkøbscentre i 12 lande, herunder 45, der bærer det ikoniske Westfield-mærke. Disse centre tiltrækker over 900 millioner besøgende årligt og udgør en unik platform for detailhandlere og brands, hvor de kan komme i kontakt med forbrugerne. URW har også en portefølje af kontorer af høj kvalitet, 10 kongres- og udstillingscentre i Paris og en udviklingspotentiale på 3 mia. I øjeblikket består porteføljen på 55 mia. euro af 87% i detailhandel, 6% i kontorer, 5% i kongres- og udstillingslokaler og 2% i tjenesteydelser (pr. 30. juni 2022).  URW er en engageret partner for større byer i forbindelse med byfornyelsesprojekter, både gennem mixed-used development og eftermontering af bygninger til branchens førende bæredygtighedsstandarder. Disse forpligtelser styrkes af koncernens ‘Better Places 2030’-dagsorden, som sigter mod at skabe en positiv miljømæssig, social og økonomisk indvirkning på de byer og samfund, hvor URW opererer. URW's hæftede aktier er noteret på Euronext Amsterdam og Euronext Paris (URW) med sekundær notering i Australien gennem Chess Depositary Interests. Koncernen nyder godt af en BBB+-rating fra Standard & Poor's og en Baa2-rating fra Moody's. Yderligere oplysninger kan fås på www.urw.com.