Fisketorvet Copenhagen Mall

KAJEN SOMMER

Kajen, Københavns nye madunivers og mødested

Gør et smagfuldt stop på Kajen. Her summer det af liv og glade dage – og med over 30 forskellige madkoncepter, finder I helt sikkert jeres livret. Nyd madoplevelsen på den nye flotte tagterrasse med udsigt over vand og by.

Vi glæder os til at holde sommerferie med jer.

DJ Rytmer

Fra kl. 11 sætter energiske DJ tonen med skønne rytmer. Nyd rytmerne og Kajens puls, mens du udforsker alle de nye oplevelser.

Mød Bertil

Fisketorvets elskede maskot, Bertil, er klar til at indvie dagen. Tag en selfie med Bertil, der også sørger for underholdning til de mindste.

Vind Gavekort

Deltag i vores konkurrencer for din chance for at vinde gavekort til kulinariske oplevelser. Gennem dagen kan du også nyde diverse tastings, der forkæler dine smagsløg.

Fisketorvet Copenhagen Mall

MAD FRA HELE VERDEN

Vi kan ikke vente med at se dig på Kajen, et nyt hangout- og spisested på Fisketorvet. Kom forbi og få smag for det hele.

Fisketorvet Copenhagen Mall

SMAG

KAJEN

  • KAJEN - en ny kulinarisk destination på Fisketorvet

    En kulinarisk verdensrejse til køkkener og madtraditioner fra hele verden. Med placeringen ved havnefronten er Kajen en hyldest til områdets historiske rødder fra fiskemarked og handelshavn - til et mødested for alle madelskere. Her finder du alt fra streetfood til casual dining fordelt på over 30 unikke madkoncepter på 3 spændende etager med en fantastisk udsigt over vandet og Københavns skyline.

20% tilbud
Kajen åbner snart Kajen åbner snart

SES PÅ EN
KULINARISK
REJSE

Fill your designs with placeholders in a click: text, images and even data! Generate 'Lorem ipsum' to fill your text layers,Fill any shape with the perfect. Fill your designs with placeholders in a click: text, images and even data! Generate 'Lorem ipsum' to fill your text layers,Fill any shape with the perfect

LÆS MERE

EN NY
ÆRA NU

  • Kajen repræsenterer en
    ny æra for Fisketorvet

    Kajen er meget mere end blot en udvidelse af Fisketorvets eksisterende faciliteter. Det er en helt ny tilgang til shoppingoplevelsen, en udvidelse af det traditionelle madudbud i centre og ønsket om at skabe endnu mere liv ved havnefronten!

Fisketorvet Copenhagen Mall
Kajen åbner snart

Læs mere i vores seneste pressemeddelelse

LÆS MERE