CO·WORKING SPACE

Fri kontorplads. Fri 4-timers-parkering, gratis strøm og fri højhastigheds WI-FI hele dagen.

Hverdage  kl. 10-20
Weekender kl. 10-20
Velkommen i Co-working Space
Bliv medlem helt gratis og få også masser af andre fordele og rabatter


BLIV GRATIS MEDLEM HER
 Velkommen i Co-working Space


UBEGRÆNSET HØJHASTIGHEDS WIFI


Udnyt vores gratis ubegrænsede højhastighedsinternet - så sparer på din mobildata kvote. Når du har logget på vores WIFI med din medlem-email, så kører internettet hele dagen, og bliver herefter automatisk logget på som derhjemme.


Velkommen i Co-working Space


GRATIS STRØM TIL DIT GEAR


I Co-working Space kan du sætte alt dit udstyr til. Bærbar computer, printer - eller har du blot brug for at sidde ned og komme i stødet. Co-working Space er forsynet med masser af kontakter så du ikke går ned med teknikken. Blot husk din egne opladere - ellers er der heldigvis ikke langt til en butik med det rigtige grej.

LOG PÅVelkommen i Co-working Space


PLADS TIL NETVÆRK OG FORDYBELSE


Pladserne er gratis at bruge - og free seating og ophold så længe du vil. I Co-working Space har vi fokuseret på lyse og luftige rammer med et pift af natur. Området er opdelt i sektioner, så du kan holde møde eller netværke med andre. Eller gøre gøre brug af at sidde privat - og fx tale i telefon eller måske ta' en powernap!

Velkommen i Co-working Space


4 TIMERS GRATIS PARKERING


Kommer du i bil så husk du kan tilmelde din bil til 4 timers gratis parkering. Herefter registrerer Fisketorvet automatisk din ind og udkørsel og giver dig 4 timer pr. dag (værdi 120 kr.). Log på din medlemsprofil og tilmeld din bil, hvis du ikke allerede har gjort det.


VELKOMMEN I
CO-WORKING SPACE!