AKTIVITETER FOR BØRN

Du kan læse om alle vores aktuelle tilbud til børn i vores kalender
LÆS MERE
Børnevenlige kundevogne, kid cars og klapvogne

Vi giver mulighed for at låne klapvogne kvit og frit, du skal blot henvende dig i informationen på Fisketorvet og aflevere noget ID i pant. Det vil vi gerne give børnefamilier, der har brug for det, således at de ikke får unødvendige udfordringer med trætte børn på shoppeturen. Derudover vil vi gerne gøre dagen lidt sjovere for både dig og dine børn, og derfor kan du også låne kid cars, som er kundevogne, der er lavet som go-karts. Derudover kan du henvende dig i centerinformationen, hvor du kan låne en sej porsche eller BMW. Det er gratis, du skal blot aflevere noget billed-ID i pant. Få yderligere fordele ved at tilmelde dig vores fordelsklub gratis via Fisketorvets app eller herunder.


Legeplads

Når der er brug for en pause fra shopping - så få en kop kaffe mens børnene kan benytte vores legeplads eller se på smukke fisk i det store koralrevsakvarium. Du finder caféer lige ved siden af området.


Armbånd til børnene

Skulle uheldet være ude og en af børnene stikker sporløst af i centret, har Fisketorvet naturligvis også en løsning på det. Kom ned i informationen ved ankomst til Fisketorvet, og få udleveret et armbånd til dit barn. Herpå kan du skrive telefonnummer, hvor du kan kontaktes, såfremt dit barn skulle blive væk i centret.

Om Fisketorvet Om Fisketorvet Om Fisketorvet

BABY LOUNGE


I Fisketorvets babylounge finder du god plads
Babylounge


Her er alt hvad du og småfolk skal bruge: puslepladser, vand, sæbe, desinfektionsmiddel, rum til at amme, tv-stue med tegnefilm samt toiletter for store og små. Og en smuk udsigt fra panorama-vinduerne.


Babylounge
Om Fisketorvet Om Fisketorvet Om Fisketorvet


AKVARIUM KORALREVS-AKVARIUM

TROPISKE FISK OG KORALER
Akvariet på Fisketorvet er et koralrevsakvarium med levende koraller og invertebrater (hvirvelløse dyr), der både fungerer som dekoration og dyrebestand. Fiskene er valgt efter deres nytteværdi som alge- og parasitædere. De er ”reef safe”, det vil sige, at de ikke spiser koraller og invertebrater.Blaaringet_kejserfisk fransk_kejserfisk Dronningekejser Falsk-leopardgylte Blaaringet_kejserfisk_ung Hugofisk.png Hvidstrubet-kirurgfisk Indisk-sejlfinnekirurgfisk Gulhalet_gylte Juvel_fanebars_han Gul_kirurgfisk Juvel_fanebars_hunBERTIL MINIBAMSE


Bertil Minibamse


Få Fisketorvets søde maskot Blæksprutten Bertil som minibamse, hvis du er medlem af Fisketorvets fordelsklub. Er du ikke medlem endnu, kan du tilmelde dig gratis

TILMELD DIG
Om Fisketorvet Om Fisketorvet Om Fisketorvet