paaskeferie

virtuel påske

FEJR PÅSKEN MED BERTIL & METTE MARIE

Der er masser af inspirerende live underholdning når vi fejrer påsken sammen med Bertil og Mette Marie Lei Lange som inspirerer med friske forårspust, energi og Påskens magi.

 

LIVE PROGRAM I PÅSKEN

  • Påskebord med Søstrene Grene
  • Påskebingo med Bertil
  • Idèer til påskemaden
  • Gækkebrev til Bertil
  • Presto Chango show
 

VIND PRÆMIER HVER DAG

 

Der er skønne præmier og gevinster fra torsdag til mandag. Psssst, du kan allerede tilmelde dig vores påskebingo med Bertil på FACEBOOK fra 28. marts. Husk også at være klar på ZOOM hvis du vil være virtuel deltager direkte i Presto Chango's show.

paskebord

SKÆRTORSDAG

PÅSKEBORD MED
SØSTRENE GRENE.
Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af din påske-borddækning,og få inspiration til flot påske-borddækning? Så se med. Hvem sir den skal være gul? Borddækning kommer i mange farver og former, som hver udstråler påske, forår og hygge. Bliv inspireret til flot og anderledes dekoration – selvfølgelig hjemmelavet.

paskebingo

LANGFREDAG

PÅSKEBINGO MED BERTIL.
Langfredag spiller vi igen Bingo med forårspræmier på række og pladen fuld. Selvfølgelig også med sidegevinster og pladegevinster. Der er 25 præmier på spil - gad vide om du ikke er heldigt? Tilmelding fra 28. marts. Husk at tilmelde på forhånd for at være med når spillet starter fredag.

paskemad

LØRDAG

IDÈER TIL PÅSKEMADEN.
Savner du idéer til Påskemaden? Slagteren giver tips og gode råd til den moderne påskemiddag og et trist til traditionerne. Hvordan tilbereder du hjemmelavet karrysalat til sild, deviled eggs og lammetfileten - og vælger snaps og en god vin? Føler du dig inspireret så smid en kommentar og vind en gavekurv fra Føtex.

gaekkebrev

PÅSKEDAG

GÆKKEBREV TIL BERTIL.
Mette Marie fortæller om påskens Gækkebrev og gir tips og tricks til hvordan til dit eget kreative gækkebrev sammen med Bertil. Vind et kæmpepåskeæg Påskesøndag. Lav et gækkebrev eller Påskerim til Bertil eller Søstrene Grene, vi trækker nemlig lod blandt Jer der deler Jeres gækkebrev og rim i Facebook kommentarerne.

presto chango

2.PÅSKEDAG

PRESTO CHANGO SHOW.
Oplev fascinerende og forbløffende liveunderholdning. Psykologisk entertainer Mikkel Karlsen og magiker Magic Malmstrøm invitere til et interaktivt show, hvor du fra egen stue er tilskuer til fantaskiske eksperimenter live på Facebook. Vil du være deltager i showet så kan du være med via Zoom.

opening hours

ÅBNINGSTIDER

ÅBENT I UDVALGTE BUTIKKER.
Du kan stadigvæk handle i supermarkeder, specialbutikker, afhente pakker samt bestille take-away. Når du besøger Fisketorvet har vi selvfølgelig sørget for du kan færdes trygt. Følg retningslinjerne, så alle der besøger os kan få en god og tryg oplevelse. Tak fordi du viser hensyn!