Westfield Good Festival 2024

Welkom bij de exclusieve vintage showcase van Westfield Good Festival 2024! Hier onthullen we dagelijks een selectie prachtige vintage items die je kunt winnen!

Stap binnen in onze wereld van tijdloze mode en erfgoed, waar elk stuk een verhaal vertelt en wacht op een nieuwe eigenaar. Van designerkleding tot accessoires, onze vintage collectie is uniek en vol karakter. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? We hebben alvast van iedere dag drie geweldige items onthuld, maar er is meer! Elke dag brengen we nieuwe schatten, onder andere uit de kledingkasten van influencers en ondernemers Anna Nooshin en Yeliz Çiçek.

Wil je kans maken op deze exclusieve vintage items? Schrijf je dan in voor onze dagelijkse winactie en wie weet word jij wel de gelukkige winnaar van deze items!

IK WIL MEE DOEN MET DE GIVEAWAY

Algemene spelvoorwaarden – Don’t leave me hanging

 1. Deze algemene spelvoorwaarden (de Spelvoorwaarden) van Unibail-Rodamco SE (de Organisator), per adres: URW Nederland Winkels 2 B.V., Rembrandtweg 41, 1181 GE, Amstelveen zijn van toepassing op het kansspel winactie 'don’t leave me hanging’ dat zal plaatsvinden in de periode tussen 13 mei 2024 tot en met 20 mei 2024 (de Actie) op de online kanalen en op de locatie van Westfield Mall of the Netherlands (het Winkelcentrum).
 1. Deelname aan de Actie houdt volledige acceptatie van deze Spelvoorwaarden in. Indien u de Spelvoorwaarden niet accepteert, moet u en kunt u niet deelnemen aan de Actie.
   
 2. Deelname aan de Actie staat open voor iedere persoon die 18 jaar of ouder is en die zich via de speciale actiewebsite als loyalty member heeft ingeschreven of als bestaande loyalty member inlogt (de Deelnemers). Uitgesloten van deelname zijn personen jonger dan 18 jaar, werknemers van de Organisator en/of aan haar gelieerde ondernemingen en hun familieleden, alsmede werknemers van de winkels in het Winkelcentrum en hun familieleden.
   
 3. Bezoekers van het Winkelcentrum kunnen zich laten registreren als loyalty member, hetgeen hen bepaalde voordelen oplevert. De Actie is zowel bedoeld voor nieuwe loyalty members als bestaande loyalty members.
   
 4. Bestaande loyalty members kunnen deelnemen aan de Actie door in te loggen op de speciale actiewebsite.
   
 5. Nieuwe loyalty members kunnen deelnemen aan de Actie door een account aan te maken op de speciale actiewebsite.
   
 6. Je kunt maar één keer mee doen en je moet het stuk kiezen dat je wilt winnen. Als je geen voorkeursitem selecteert, doe je niet mee.
   
 7. De prijs is alleen beschikbaar in de maat die in de productomschrijving staat. De prijs wordt gewonnen ‘zoals gezien’ en zowel de schenker als Westfield Mall of the Netherlands is niet verantwoordelijk voor de staat ervan.
   
 8. Elk item wordt verzonden naar de winnaars op kosten van Westfield Mall of the Netherlands. Het is niet mogelijk om het item op te halen bij Westfield Mall of the Nederland. De winnaars ontvangen en tonen de e-mail met de tracking informatie. Westfield Mall of the Netherlands is niet verantwoordelijk voor verloren items. De prijs heeft geen geldwaarde en kan niet worden geruild.
   
 9. Mocht de winnaar besluiten het gewonnen item door te verkopen, dan mag de winnaar op geen enkele wijze verwijzen naar de oorspronkelijke beroemdheid eigenaar of Westfield Mall of the Netherlands.
   
 10. Op 21 mei 2024 ontvangt de winnaar via e-mail bericht dat hij/zij heeft gewonnen.
   
 11. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De Prijs is niet inwisselbaar voor geld. De Organisator kan de Prijs vervangen door een of meer prijzen van een vergelijkbare waarde.
   
 12. In de gevallen waarin deze Spelvoorwaarden niet voorzien, wordt een besluit genomen door de Organisator.
   
 13. Deze Spelvoorwaarden kunnen door de Organisator te allen tijde worden gewijzigd. Gedurende de looptijd van de Actie worden deze Spelvoorwaarden niet ten nadele van deelnemers gewijzigd.
   
 14. Voor vragen of klachten omtrent de Actie kan contact worden opgenomen met de Organisator via: marketing@westfieldmallofthenetherlands.nl
   
 15. Op deze Spelvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. De Organisator handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014.
   
 16. De Organisator is de verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens in het kader van de Actie alsmede in het kader van het loyalty membership. De Organisator verzamelt of heeft reeds de beschikking over uw naam, e-mailadres en geboortedatum ten behoeve van het loyalty membership en de uitvoering van de Actie. De grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens in het kader van het loyalty membership en de Actie is uw toestemming. Voor meer informatie over de wijze waarop de Organisator uw persoonsgegevens verwerkt en over uw rechten onder de van toepassing zijnde privacy wetgeving verwijzen wij u naar: https://www.westfieldmallofthenetherlands.nl/privacypolicy