Tunnel Werkzaamheden
Tunnel Werkzaamheden

Tussen 4 februari en 18 mei worden op werkdagen werkzaamheden uitgevoerd aan de tunnels van de N14 door Rijkswaterstaat. Dit kan tot vertragingen leiden. Informatie over omleidingen vind je hier en actuele verkeersinformatie vind je hier.

Geen idee wat je vanavond weer moet eten? Geen paniek! Ontdek nu Home Chefs, jouw ultieme bron voor heerlijke recepten met ingrediënten die je direct bij Fresh! kunt halen.

Bij Home Chefs draait alles om de perfecte combinatie van smaak en versheid, met het gemak van je eigen keuken. In samenwerking met Fresh! zorgen wij ervoor dat je toegang hebt tot de meest verse en lokale ingrediënten, waardoor je een ongeëvenaarde kookervaring beleeft. Laat je inspireren door Home Chefs met maandelijks nieuwe recepten, met deze maand heerlijke recepten van Tefal!

Hartige kerstkalkoen taart met cranberries(veenbes)

Bekijk recept

Klassieke Kaasfondue

Bekijk recept

Zuurkool met witte wijn, appeltjes en laurier

Bekijk recept

Elke dag iets Fresh!

Wat krijg je als je een mediterrane versmarkt, Arabische souk, Aziatische supermarkt en oudhollands versstraatje combineert? Juist, Fresh! In onze indoor foodhall proef je de lekkerste delicatessen van over de hele wereld én kun je je kook-skills een flinke boost geven.

Fresh! is sinds dag één een enorme hit onder Westfield-bezoekers. We houden nu eenmaal van onze ambachtelijke slager, bakker en groenteboer. Maar we ontdekken net zo graag nieuwe smaken van over de hele wereld, zoals Turkse specialiteiten, Japanse snacks of Franse wijnen. Voor de winkeliers op het marktplein draait het maar om één ding: jou de allerbeste kwaliteit voorschotelen. Daarom zie je in de winkels en kraampjes precies hoe producten worden gemaakt, werkt men alleen met de beste ingrediënten en wordt alles smaakvol gepresenteerd. Trek gekregen van het shoppen en struinen? Bij veel verkopers kun je ook terecht voor een snelle snack. Smaakt het naar meer? Dan kun je thuis aan de slag met de tips en recepten!