VEELGESTELDE VRAGEN


Een nieuwe shopping mall brengt natuurlijk vragen met zich mee. Wij hebben de meestgestelde vragen verzameld en hieronder vermeld. Vind je geen antwoord op een vraag dan kun je ons altijd een vraag stellen via contact.

 

Wat zijn de openingstijden van Westfield Mall of the Netherlands?
De openingstijden van Westfield Mall of the Netherlands zijn hier te vinden.

Mogen er foto's gemaakt worden in de mall?
Het maken van foto's met een eigen telefoon is toegestaan. Wanneer er beeldmateriaal gemaakt wordt met professionele camera's dient hier vooraf toestemming voor gevraagd te worden bij het Shopping Center Management. Uiteraard vragen wij je om te allen tijde de privacy van onze bezoekers te respecteren.

 

Hoe is het gesteld met de luchtkwaliteit in het winkelcentrum?
Westfield Mall of the Netherlands heeft een luchtkwaliteitsmeting laten verrichten door een onafhankelijke organisatie. Daarbij is geconstateerd dat het winkelcentrum voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen omtrent luchtkwaliteit.

Hoe word ik Westfield Club-member?
Westfield Club-member worden is heel makkelijk. Klik om te beginnen op de Westfield Club-button rechts bovenaan de website. Via deze pagina kun je je inschrijven. Als je je ingeschreven hebt voor Westfield Club dan heb je toegang tot exclusieve kortingen, aanbiedingen en evenementen. Ook ontvang je, mits je dit aangeeft, regelmatig een e-mail met de laatste informatie over de mall. Maar je kan ook lid worden via onze Westfield Mall of the Netherlands app. Zo kan je jouw digitale Westfield Club-card met bijbehorende acties altijd terugvinden in de app. Je kunt de app downloaden in App Store en Google Play.

Welke winkels zijn er nu geopend?
Op onze winkelpagina vind je altijd de nieuwste winkels en restaurants. 

Waar kan ik terecht voor meer informatie over het openen van een winkel?
Om de ambities van Westfield Mall of the Netherlands waar te kunnen maken, maakt Unibail-Rodamco-Westfield een zorgvuldige selectie van partijen welke in aanmerking komen voor het ontvangen van een huurvoorstel. Bij het maken van deze selectie staan kwaliteit van het concept, vernieuwing en een gedegen business plan centraal. Indien je interesse hebt in het huren van een winkelpand, dan kun je terecht op www.mallofthenetherlands.com voor meer informatie over de mogelijkheden in Westfield Mall of the Netherlands.

Waar kan ik parkeren en wat zijn de kosten hiervoor?
Parkeren is gratis en in totaal zijn er 4000 parkeerplekken beschikbaar bij de mall. Voor meer informatie over waar de parkeergarages zich bevinden, raden wij aan de pagina Bereikbaarheid te bezoeken.

Mogen er scootmobiels naar binnen in de mall?
In het winkelcentrum mogen scootmobiels stapsvoets rijden.

Zijn honden welkom in de mall?
Honden (met uitzondering van hulphonden te herkennen aan het dekje of tuig) zijn niet toegestaan in het winkelcentrum. Als je zeker wilt weten of een hulphond wordt toegestaan in een bepaalde winkel, raden wij jou aan dit na te vragen bij de desbetreffende winkel.

Ik ben een voorwerp verloren in het winkelcentrum. Waar kan ik terecht? 
Verloren voorwerpen zijn op te halen bij Click & Services in de mall.

Zijn er liften aanwezig in Westfield Mall of the Netherlands?
In de mall zijn verschillende liften aanwezig. Er is een lift bij de hoofdentree, naast de Jumbo/P4, in Fresh, entree naar het Eet Theater en bij P5. Let op: parkeer je in P2, dan kun je bij het gebruik van een scootmobiel het beste op  -1 parkeren.

Is Westfield toegankelijk voor mindervaliden?
De mall is toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn speciale parkeerplaatsen beschikbaar bij alle parkeergarages. Daarnaast is er een lift naast de Jumbo en in Fresh!. Ook bieden wij als service rolstoelverhuur aan.

Is er een kinderopvang aanwezig?
Er is een kinderopvang aanwezig in de mall. Je kunt je kind hier ter plaatse aanmelden. De kosten zijn 7,50 per uur en voor maximaal 3 uur.

Hoe gaan jullie om met Covid-19 in het winkelcentrum?
- Het winkelcentrum wordt elke dag grondig gereinigd.
- Op diverse plekken in het centrum staat desinfecterende gel voor je handen.
- Contactpunten worden extra vaak gereinigd.
- Er wordt extra toegezien op de naleveving van de maatregelen door onze beveiliging
 
Is er een fietsenstalling aanwezig?
Er is een fietsenstalling bij Albert Heijn XL, Jumbo Foodmarkt, P1 (hoofdentree) en op meerdere plekken langs de Heuvelweg.

Welke services zijn er in Westfield Mall of the Netherlands?
Er zijn verschillende services beschikbaar, zoals gratis koelkluisjes, aparte verschoningsruimtes en elektrische oplaadpunten. Op deze pagina vind je alle services van Westfield Mall of the Netherlands.

Is er een receptie/informatiebalie aanwezig? 
Voor vragen over Westfield Mall of the Netherlands kun je terecht bij onze receptie, direct na de hoofdentree. Onze hostess staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Hoe gaat Westfield Mall of the Netherlands om met mijn privacy?
Op deze pagina vind je hoe Westfield Mall of the Netherlands omgaat met de privacyregels.

Ik wil graag contact opnemen met Westfield.
Uiteraard is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan via onze contactpagina.

Ik wil graag werken in Westfield Mall of the Netherlands. Zijn er vacatures beschikbaar?
Op deze pagina vind je alle openstaande vacatures binnen Westfield Mall of the Netherlands.

Kan ik mijn kind verschonen in Westfield Mall of the Netherlands?
Bij al onze toiletten is er ook een aparte verschoningsruimte aanwezig. Hier kan je naast het verschonen ook borstvoeding geven of babyvoeding opwarmen in de magnetron. 

Waar kan ik de geldautomaten vinden?
Je vindt een Geldmaat bij de ingang expeditie Rozemarijnhof, ING, Hema passage en AH XL.

Is er een taxistandplaats aanwezig?
De taxistandplaats is op P1, direct naast het Fletcher hotel.

Is Westfield Mall of the Netherlands bereikbaar met het openbaar vervoer?
Westfield Mall of the Netherlands is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn directe verbindingen met Den Haag en Delft. Trams 2, 6 en 19 stoppen op halte Mall of the Netherlands, Leidschendam.

Zijn er oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto's? 
Elke parkeergarage heeft meerdere elektrische oplaadpunten.

Ik wil graag weten wanneer mijn favoriete winkel opent in Westfield Mall of the Netherlands
Op onze socials houden we je op de hoogte van alle winkelopeningen en het laatste nieuws.

Hoe gaat Westfield Mall of the Netherlands om met duurzaamheid?
Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel en werken daarom aan een groen Westfield Mall of the Netherlands. Op verschillende manieren proberen wij bij te dragen aan het milieu. Op onze pagina duurzaamheid is hiervan een overzicht te vinden.

Waar kan ik mijn oude batterijen inleveren?
Oude batterijen zijn in te leveren in de Albert Heijn XL, Jumbo Foodmarkt en bij onze sustainability-muur.

Kan Westfield Mall of the Netherlands mijn club of goede doel steunen?
We krijgen erg veel sponsoraanvragen binnen. Momenteel zijn we gefocust op het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, waar we ons voor inzetten en geld aan wordt gedoneerd. Na de opening van de mall zullen we opnieuw kijken naar alle verzoeken en op basis van verschillende criteria een keuze maken. Sponsorverzoeken kunnen gemaild worden naar: info@westfieldmallofthenetherlands.nl. 

Ik wil graag adverteren op de digitale schermen in Westfield Mall of the Netherlands
Voor vragen m.b.t. adverteren kan je contact opnemen met Commercial Partnerships: commercialpartnerships.nl@urw.com. Je vindt hier meer informatie over de mogelijkheden.

Wat is Click&services
Bij onze Click & Services receptie kan je naast bestelde pakketjes ophalen en passen, ook gevonden voorwerpen ophalen, merchandise artikelen van het Prinses Maxima Centrum kopen, een taxi boeken, reservering maken voor de horeca, baby verschoonpakketjes halen en rolstoelen, wandelstokken en buggies lenen.

Waarom is er gekozen voor een nieuwe Engelse naam? 
Er is gekozen voor Westfield Mall of the Netherlands omdat deze nieuwe naam het ambitieniveau en het unieke en internationale karakter van het grootste, meest servicegerichte en vernieuwende winkelcentrum van Nederland weerspiegelt. De huidige naam Leidsenhage is regionaal zeer bekend, maar een vernieuwing op deze schaal vraagt om een nieuwe naam die landelijk en zelfs internationaal aanspreekt. We trekken immers ook bijzondere winkeliers en internationale retail formules aan. Bovendien is de gekozen naam in lijn met andere grootschalige en bijzondere projecten van onze hand, waaronder de zeer succesvolle Mall of Scandinavia in Stockholm en de Mall of Europe die in Brussel wordt gerealiseerd.


Mijn vraag staat hier niet bij
Als jouw vraag niet beantwoord wordt op deze pagina, dan kun je altijd contact opnemen via het contactformulier.