Extra drukte verwacht

Wij verwachten de komende periode extra drukte. Check voor je vertrek het verkeer en kom anders met het openbaar vervoer!

Trends beginnen in The Gallery

Een tikkeltje eigenwijs, best een beetje kunstzinnig en ontworpen om steeds te veranderen: The Gallery is niet in een hokje te stoppen. Nieuwsgierigheid loont in dit hippe Westfield buurtje. Want wie hier regelmatig rondhangt, kan zomaar nieuwe trends, merken en makers op het spoor komen.

Hier gebeurt het

Westfield Mall of the Netherlands is tot de nok gevuld met iconische merken, die al lang en breed naam hebben gemaakt in binnen- en buitenland. En niet voor niets, want ze maken fantastische producten met een unieke uitstraling. Maar ook de iconen van nu begonnen ooit klein. Op een plek als The Gallery.

Je hebt het niet van mij

Dit is het domein van de concept stores. Van pop-ups, productlanceringen en kleine oplages. Een plek waar je iedereen te snel af bent of per toeval je nieuwe favoriete kledingmerk ontdekt. Twee keer knipperen en het gebied ziet er weer heel anders uit. Want we wisselen constant door en bewaken de perfecte balans tussen hippe merken, lokale ontwerpers, meubelmakers, kunstenaars, boekenwinkels en barbershops.

Als eerste naar nieuwe pop-ups?

Shoppen met korting, vooraan bij designer sales, een cadeautje voor je verjaardag en toegang tot exclusieve events: zomaar wat voordelen van Westfield club. Meld je in een paar kliks aan en haal nóg meer uit je Westfield-ervaring!

Join the club