Extra drukte verwacht

Wij verwachten de komende periode extra drukte. Check voor je vertrek het verkeer en kom anders met het openbaar vervoer!

Eet Theater smaakt naar meer

Of je nu komt voor een uitgebreide lunch, een snelle borrel of een complete avond uit: in het Eet Theater zit je sowieso goed. Want naast de vele bars en restaurants vind je hier van alles om je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat te vermaken!

Schuif gezellig aan

Het Eet Theater is de perfecte plek om af te spreken, nieuwe mensen te ontmoeten en samen van alles te beleven. Ga naar het sfeervolle middengebied waar kiosken fingerfood serveren om je handen bij op te eten. Of kijk of er een tafeltje is bij een van de bekende restaurants in de buitenring. Meer zin in een drankje? Dan ga je toch gewoon naar je favoriete bar.

Klaar voor actie

Dit bijzondere Westfield gebied is bedoeld om je non-stop te vermaken. En dat is geen loze belofte, als je naar het entertainmentaanbod kijkt. Zin in een film? Zak onderuit in een van de elf bioscoopzalen. Liever gamen? Duik de arcadehal in. Of ga lekker bowlen, darten, livemuziek luisteren of sportwedstrijden kijken. Jij komt de dag dus wel door.

EET THEATER BEREIK JE ZO

Je vindt ons Eet Theater op de eerste verdieping van de mall die je gemakkelijk bereikt met een van de roltrappen of de lift. En kom je nu met de auto dan raden we je aan om te parkeren op P1 of P2. Dan heb je de snelste route te pakken naar jouw hapje, drankje of je bioscoopbezoek en hoef je na sluitingstijd van de shopping mall niet om te lopen naar je auto. Pak je liever de fiets? Geen probleem. Die zet je op een van de vele fietsparkeerplekken bij de hoofdentree.

Met korting op de beste plekken?

In Westfield Mall of the Netherlands wordt iedereen als een vorst behandeld, maar wie lid is van Westfield club is de Koning(in) te rijk! Als Westfield Club-member krijg je onder andere korting, voorrang, toegang tot exclusieve services en allerlei extra’s.

Sluit je aan