Elke dag iets Fresh!

Wat krijg je als je een mediterrane versmarkt, Arabische souk, Aziatische supermarkt en oudhollands versstraatje combineert? Juist, Fresh! In onze indoor foodhall proef je de lekkerste delicatessen van over de hele wereld én kun je je kook-skills een flinke boost geven.

Elke dag vers

Fresh! is sinds dag één een enorme hit onder Westfield-bezoekers. Wij Nederlanders houden nu eenmaal van onze ambachtelijke slager, bakker en groenteboer. Maar we ontdekken net zo graag nieuwe smaken van over de hele wereld, zoals Turkse specialiteiten, Japanse snacks of Franse wijnen.

Dat proef je

Voor de winkeliers op het marktplein draait het maar om één ding: jou de allerbeste kwaliteit voorschotelen. Daarom zie je in de winkels en kraampjes precies hoe producten worden gemaakt, werkt men alleen met de beste ingrediënten en wordt alles smaakvol gepresenteerd. Trek gekregen van het shoppen en struinen? Bij veel verkopers kun je ook terecht voor een snelle snack.

Shows, cursussen en proeverijen

De Fresh! kitchen is het kloppende hart van de versmarkt, waar van alles gebeurt. Zo worden er regelmatig kookshows, bakworkshops en tastings georganiseerd. Met een beetje geluk tref je bijvoorbeeld tv-kok Miljuschka Witzenhausen achter pannen. Of leer je de patisserie-geheimen van Robèrt van Beckhoven. Smaakt dat naar meer? Dan kun je thuis aan de slag met de tips en recepten!

Toegang tot exclusieve workshops?

Sluit je aan bij Westfield club en je zit gegarandeerd gebakken. Zo hoor je als eerste over nieuwe evenementen in de mall, en krijg je met onze digitale Westfield Club-card korting bij heel veel winkels. Geef je Westfield-ervaring dus snel (en gratis) een upgrade!

Word nu lid