Ontdek G-Star RAW als partner van Westfield Good Festival 2024

Ontdek G-Star RAW als partner van Westfield Good Festival 2024

De perfecte match tussen denim en duurzaamheid

We zijn trots om te kunnen vermelden dat G-Star RAW, het toonaangevende denimmerk, partner is van Westfield Good Festival 2024.

In april 2023 verrasten G-Star en ontwerper Maarten Baas het publiek tijdens de Milan Design Week met een reeks design- en kunstobjecten. Nu brengen zij deze bijzondere collectie naar Nederland, waar je deze kunt bewonderen in onze mall tijdens Westfield Good Festival 2024.

De tentoonstelling “More or Less” van G-Star en Maarten Baas toont een van de totaal drie kledingkasten, allen gemaakt van gerecyclede denim. Dit benadrukt beider toewijding aan hergebruik en minimalisering van afval. De focus op minder verspilling past perfect bij het festival. Samen met de Nederlandse designer onderzoekt G-Star een van de meest urgente vraagstukken van onze tijd: de spanning en dualiteit tussen ons verlangen naar meer en de noodzaak om onze planeet te beschermen. Hoe kunnen we meer doen met minder impact op het milieu?

G-Star staat bekend om zijn innovatieve benadering van denim. Het merk experimenteert met materialen, pasvormen en productiemethoden om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen. Dit sluit naadloos aan bij het thema van Westfield Good Festival 2024: “Don’t Leave Me Hanging - Reuse, Recycle, Repair”.

Bezoek de tentoonstelling van 13 t/m 20 mei en laat je inspireren door de innovatieve benadering van denim en duurzaamheid. Samen zetten we ons in voor een duurzamere toekomst!