VÄLKOMMEN TILL GATUFESTEN 15 JUNI

TILL PROGRAMMET

Lördag 15 juni kl 11–15 är det äntligen dags för årets stora gatufest i Stadshuskvarteren i Centrala Nacka.

Den här dagen kan du träffa föreningar och lokala företag, titta in hos verksamheterna i den nya stadsdelen och ta del av erbjudanden och en massa roliga aktiviteter för alla åldrar.

Du möts av marknad, hantverk, mat, musik och uppträdanden. Clownen Blomman träffar barnen och trädgårdsskolan är öppen. Det blir ett roligt och spännande springlopp för barn, lekparksloppet, där man får såväl t‑shirt som medalj. Det kommer också finnas en trädgårdsmästare på plats som ger växtråd till rabatt och balkong, och en bakluckeloppis där du kan du sälja dina grejer eller köpa sånt som du har glädje eller användning för.

Utöver allt det kan du få en inblick i vad som händer i Centrala Nacka och prata med representanter från Nacka kommun och de som utvecklar bostäder och lokaler. Hela programmet hittar du genom att klicka på knappen ovan.

Nacka Forum är en av många partners på plats på Gatufesten, och vi kommer bjuda alla våra medlemmar på iskaffe och sockervadd. Är du inte redan medlem kan du bli det på plats eller klicka här så är det redan klart när du besöker oss.

Vi ses 15 juni!