Mat och dryck 

Mat & Dryck

Mat & Dryck i nacka forum

I Nacka Forum finner du snabbmat, restauranger och caféer för alla smaker. Hos Sandströms Kött & Chark hittar du dessutom hängmörat svenskt kött från lokala gårdar!

Holy Greens

En smakrik vistelse

I centrumet hittar du en bred variation av restauranger med något för alla. Kanske är du sugen på en hälsosam sallad eller pokébowl från Waynes Coffee, Holy Greens eller Oh Poké? Hamburgare från Babas Burger, eller varför inte testa något av våra asiatiska koncept såsom Karibu- och Neko Sushi, Asian Delicious eller smakrika rätter från Indian Garden.

Är du den nyfikna personen som inte räds av att testa nya saker? Då har vi te-baren 7-Tea som kommer att passa dig! De erbjuder nämligen Bubble tea i ett flertal olika smaker och är väl värda ett besök.

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

Shopping 

Shopping

Flera nyöppningar inom bl.a. mode, sport och underhållning. Vi erbjuder lokala och internationella butiker, från mode till vård och dagligvaruhandel!

Nöjen 

Nöjen

Här finns det mesta för en underhållande tillvaro som inomhus-golf och Jumpyard. För barn i alla åldrar finns Nacka-Nallens lekplats som erbjuder rutschkana, klättervägg med mera.