NIO

DET HÄR ÄR NIO

NIO är ett globalt elbilsföretag – som tack vare sina smarta och snygga elbilar med helt automatiska batteribyten – gör det lättare att ladda än att tanka. NIO har alltid byggt elbilar och arbetar mot en ljusare och mer hållbar morgondag utifrån visionen Bly Sky Coming. Med branschledande teknologi, flexibla premiumtjänster och innovativa laddningslösningar omdefinierar NIO bilägandet och eliminerar räckviddsångesten. Läs mer här

Vinn en NIO i sommar

Provkör och vinn en valfri NIO under en vecka i sommar! Läs mer om hur du deltar nedan här.

Subscription Flex

Om du lägger en bindande beställning för en NIO ET7 eller EL7 senast den 31 mars 2024 får du tillgång till ett unikt flexibelt abonnemang som kan avbrytas månatligen fram till den 31 augusti 2024. Läs mer och kontakta NIO på deras hemsida!

NIOs bilar

NIO tillhandahåller fem smarta helelektriska elbilar i premiumsegmentet - som tack vare olika storlekar och egenskaper tillfredställer alla smaker. Från den stora flaggskeppssedanen NIO ET7, de smarta och rymliga SUV:arna NIO EL6 och NIO EL7 till den sportiga sedan- och kombimodellen NIO ET5 - besök NIO Space Täby och hitta den NIO som passar dig och dina behov bäst. Läs mer här.

NIO Space

Visste du att vi alltid har spännande event på gång I NIO Space? Ladda ner NIO appen här för att ta del av de senaste eventet samt nyhetsuppdateringar! Du hittar NIO på våning 1 Westfield Täby Centrum. Välkommen!

Power Swap Station

I NIOs växande nätverk med Power Swap-stationer kan du byta till ett laddat batteri på bara fyra minuter (utöver vanlig hemma- och snabbladdning). Batteribyte innebär inte bara ultrasnabb laddning utan även att NIO-användaren alltid har tillgång till ett batteri i optimalt skick då batterierna diagnostieras och laddas i skonsam takt i stationerna. I Sverige finns åtta aktiva Power Swap-stationer medan det globalt finns fler än 2 400 stationer. Den första Power Swap-stationen togs i bruk 2018 och vart 1,4:e sekund lämnar en NIO en Power Swap Station med ett nyladdat batteri redo för bekväma resor och vardagsbestyr. Läs mer här.