Barnens westfield täby centrum

Barnens WTC

I WESTFIELD TÄBY CENTRUM ERBJUDS DET EN MASSA KUL FÖR VÅRA ALLRA MINSTA BESÖKARE. LEKRUM, SPEL OCH BUS – ALTERNATIVEN ÄR MÅNGA!

Man kanske kan tro att vi har fått en helt ny maskot eller att Täby-Katten har ramlat i en målarburk, då han har fått en helt ny päls i samband med att vi numera är Westfield Täby Centrum. Vi kan lova er att det är samma härliga Täby-Katt som tassar in med jämna mellanrum och kommer bjuda på kära återbesök får våra allra minsta besökare. Håll utkik på vår nyhetssida för att se när Täby-Katten besöker oss nästa gång!

 

Täby-kattens böcker

Täby-Katten har bytt färg. Men vet du varför det blev så? I Täby-Kattens pixibok kan du läsa om hur det kommer sig att katten bytte färg och det äventyr som katten fick vara med om. Finns att köpa i receptionen för 19 kr.

I sagoboken Den hjärtformade nyckeln får vi följa Täby-Katten när han hittar en skattkista och hans sökande efter nyckeln. Finns att köpa i receptionen för 149 kr.

Täby-kattens värld

TÄBY-KATTENS värld
& Mini-värld

Välkommen till Täby-Kattens värld! En lekplats för barn i alla åldrar på plan 0 vid entré A.

Täby-Kattens mini-värld är vårt lilla lekrum för våra allra minsta besökare på plan 0 vid Inomhustorget.

Täby-kattens böcker

Täby-kattens böcker

Två av Täby-Kattens äventyr finns nu nedskrivet i en pixibok och i en sagobok. Böckerna finnas att köpa i receptionen på plan 0 vid inomhustorget.

Barnpassning

Barnpassning

Vi utökar öppettiderna för vår populära barnpassning. Öppet fredag 13-19, Lördag & Söndag mellan 11-17 för barn i ålder 2-8 år. I vår barnpassning välkomnas barn av barnkära och ansvarsfulla barnvakter från Nanny.nu.

Barnvagn

Låna barnvagn

Har du råkat glömma barnvagnen hemma? I receptionen kan du som Westfield Club medlem få låna en barnvagn under ditt besök hos oss.

Baby Lounge

Baby lounge

Hos oss finns det två stycken skötrum. Här det finns möjlighet att få en lugn stund och matro för de allra minsta besökarna.

Barnbilar

Barnbilar

Westfield Täby Centrum erbjuder uthyrning av barnbilar som underlättar för alla trötta små ben.