EN BIOGRAFUPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

Under hösten 2013 öppnades den nya heldigitaliserade Filmstaden Täby med 5 salonger och ca 530 platser. Filmstaden Täby har en rymligare foajé och nya moderna salonger med den senaste digitala tekniken. De nya salongerna har digitala projektorer och det senaste inom ljud och bildteknik vilket garanterar den absolut bästa biografupplevelsen och uppfyller de högst ställda krav som biobesökarna idag har på en optimal film- och biografupplevelse. Några av salongerna kommer också att kunna visa film i 3D.

Man brukar säga att film är som bäst när man ser den på en bioduk. Genom att njuta av häftiga ljud och 3D effekter i en skön biofåtölj höjs upplevelsen av filmen. Upplev de senaste filmerna genom den senaste tekniken inom ljud- och bild på Filmstaden Täby. Förgyll din bioupplevelse lite extra med SF’s goda snacks eller popcorn. En bra bioupplevelse är även en perfekt present att ge bort till någon du tycker om.

PARKERING
Södra Garaget rekommenderas för parkering vid ordinarie föreställningar. Vid nattvisningar hänvisas biobesökare till Entré B. Det gäller både för ingång och utgång vid sena föreställningar.

TILLGÄNGLIGHET
Hiss till Filmstaden hittar du mellan entré B och C på plan 0 vid The Public. Parkera i Södra Garaget för att på lättaste sätt ta dig till hissen.

Öppettider

Title