VICTORIA’S SECRET

Dnes otevřeno
Od 9:00 do 21:00

Victoria's Secret je největší specializovaný prodejce spodního prádla na světě. Nabízíme široký sortiment módních kolekcí, značkových podprsenek, kalhotek, spodního prádla, ležérního a sportovního oblečení, včetně oceněných ikonických parfémů a tělové kosmetiky.

S téměř 1 400 prodejnami a více než 25 000 zaměstnankyněmi se Victoria's Secret řadí mezi prodejce s největším týmem odborníků na podprsenky celosvětově.

Cílem společnosti je inspirovat ženy prostřednictvím našich produktů a zkušeností, které je potěší a podpoří na jejich cestě při budování dlouhodobých vztahů a pozitivních změn ve společnosti.

Victoria's Secret Beauty je jednička na americkém trhu v nabídce parfémů* s ikonickými, oceněnými vůněmi jako je Bombshell, Tease a Heavenly. Díky naší neustále se vyvíjející kolekci kosmetických doplňků – jako jsou parfémované vody, mlhy, přírodní péče o tělo a dalších – můžete objevovat a zamilovat si každodenní péči, se kterou se budete cítit skvěle.

Módní doplňky Victoria's Secret Beauty dodají šmrnc a eleganci každému outfitu, od nejnovějších kabelek až po nejvychytanější kosmetické taštičky a další.

PINK je lifestylová značka, která oslavuje a staví na síle komunity, podporuje dobré duševní zdraví u mladých lidí a pomáhá šetřit planetu. Společně s našimi zákazníky ctí PINK rozmanitost, rovnost, začlenění, sebevědomí a individualitu. Naše výrobky jsou vyrobeny tak, abyste se cítili uvnitř i navenek dobře a zahrnují volnočasové oblečení, pletené topy, podprsenky, kalhotky, sportovní oblečení, doplňky, kosmetiku a další.

Otevírací hodiny

  • pondělí· Od 9:00 do 21:00
  • úterý· Od 9:00 do 21:00
  • středa· Od 9:00 do 21:00
  • čtvrtek· Od 9:00 do 21:00
  • pátek· Od 9:00 do 21:00
  • sobota· Od 9:00 do 21:00
  • neděle· Od 9:00 do 21:00
Title