MONKEY’S GYM

Dnes otevřeno
Od 9:00 do 19:30

PROFESIONÁLNÍ DĚTSKÉ TĚLOCVIČNY - nakoukněte, jak to u nás vypadá.

Vyzkoušejte náš jedinečný koncept pohybové všestrannosti pro nejmenší. Moderní dětské tělocvičny Monkey’s Gym jsou na čtyřech místech v Praze a nabízí oblíbené kurzy cvičení pro děti už od 6ti měsíců. 

Profesionálně vybavené prostory našich tělocvičen jsou určené jen dětem! Bezpečné pro jejich pohyb, vybavené speciálními cvičebními pomůckami a gymnastickým nářadím pro skutečně všestrannou pohybovou průpravu! 

Základem naší práce je všeobecný pohybový rozvoj s důrazem na zábavné prvky v hodině – obojí s cílem budovat v dětech lásku k pohybu. 

Lektoři vedou hodiny podle předem stanovené, odborné metodiky – ta je speciálně sestavena tak, aby u dětí prohlubovala správné pohybové návyky a přinášela jim radost.

Samozřejmostí jsou u nás malé skupinky, individuální přístup, bezproblémové omluvy a náhrady, nadstandardní klientský přístup, baby-friendly prostředí a radost z každého dětského pokroku..

V předsálí můžete posedět u dobré kávy a pozorovat svoje ratolesti při cvičení. Před nebo po cvičení si děti užívají hrací koutek, pro ty menší máme jídelní židličky, lehátko, přebalovací pult i vše potřebné k pohodlnému nakrmení. A pokud zapomenete, dostanete od nás potřeby na přebalení zdarma.

Zkrátka snažíme se mít pro malé i velké klienty vše, co od moderních prostor pro cvičení dětí očekávají.

Našimi ověřenými kurzy cvičení projde ročně víc jak dva a půl tisíce malých sportovců! Lekce organizujeme pro všechny věkové kategorie od 0,5 roku do 7 let a díky velké kapacitě máme pro nové cvičence místečka vždy! Nejoblíbenější časy a kategorie se však rychle plní..

Vyzkoušet si nás můžete zdarma a zcela nezávazně na zkušební hodině. Na cvičení s dětmi se specializujeme již od roku 2012!  

Otevírací hodiny

  • pondělí· Od 9:00 do 19:30
  • úterý· Od 9:00 do 19:30
  • středa· Od 9:00 do 19:30
  • čtvrtek· Od 9:00 do 19:30
  • pátek· Od 9:00 do 19:30
  • sobota· Od 9:00 do 19:30
  • neděle· Od 9:00 do 19:30
Title