Välkommen till täby deli

Täby Deli är den smakrika mötesplatsen i Westfield Täby Centrum! Upptäck unika matkoncept och restauranger som erbjuder utsökta råvaror att tillaga hemma eller rykande, färska rätter att äta på plats.

Med härliga, öppna ytor kommer du som besökare kunna njuta av autentiska aromer från hela världen med allt ifrån det japanska köket till rustika smaker från Norrland. Snö är det senaste tillskottet och där kan du njuta av den lenaste gelaton gjord på de bästa råvarorna. Är du hungrig finns även pasta och panini på menyn. Alla godsaker avslutas gärna med en kopp nymalt kaffe tillagat med kärlek.

Snö glassbar 

Snö glassbar


På Snö lagar vi gelato på traditionellt italienskt vis, med mindre kyla och luft, och mycket mer smak. Alltid dagsfärskt, med råvaror av absolut högsta kvalitet. Prego!

Sturehof 

Sturehof matmarknad


Dags att plocka fram förklädet och bli kock i ditt egna kök, nu går drömmar om restauranglagad mat hemma i uppfyllelse! Köp med dig en fantastisk middagskasse för veckans alla dagar eller lyxa till det med en helgkasse. Psst..! För lunchen finns det också att köpa med från Sturehof Matmarknad.

Sushi rebellion 

Sushi rebellion


Hos Sushi Rebellion kan du uppleva maträtter med inspiration från det japanska köket i en ny och innovativ fusion-tappning. Sushi Rebellions chefskock Pepi Anevski är världsmästare i sushi (2013) och Pepi med hans team lovar en matupplevelse över det vanliga där maten kittlar alla dina sinnen med en härlig och rebellious twist.

Trattoria Grazie 

Trattoria Grazie


Pasta, pizza eller gelato? Nu kan du njuta av äkta napolitansk matkultur i Westfield Täby Centrum och i vår mat- och mötesplats Täby Deli. Hos Trattoria Grazie finns det något för alla smaker, eller som man säger i Italien Tutti i gusti sono gusti. Upptäck rätter som är lagade på äkta kvalitetsråvaror med ursprung från Italien, varmt välkomna till Trattoria Grazie!

Stigen av Knut 

Stigen av knut


På Stigen av Knut erbjuds det norrländska köket, här kan du ta med dig maten i steget men även avnjuta den på plats.Det kommer serveras allt från tunnbrödspizzor till viltskav och sallad med västerbottenost och kallrökt lax. Vi säljer produkter från våra små producenter i norr som gravad ren från Norrbotten och ostar från Jämtland.

La Neta 

La neta


Här kan man äta Tacos på riktigt, precis som i Mexico. På La Neta används förstklassiga råvaror och allt tillagas från scratch inte minst våra egna tortillabröd. Här finner du basvaror som tortillas, salsasåser och olika tillbehör som guacamole, majschips och mycket mer, allt som du behöver för att själv kunna laga en riktig tacomiddag.

Stekt Burger 

Stekt burger & stuff


På Stekt Burger & Stuff har vi tänkt på allt och alla, vi har hamburgare som fungerar för vegetarianer, veganer och personer med allergier. Vi vill att du enkelt ska kunna tillaga våra hamburgare och kan därför handla med sig bland annat dagsfärskt hamburgerbröd, olika tillbehör och såser tillsammans med recept och beskrivning hur man går tillväga.

Kaori 

kaori


Här hittar du smakrika, kreativa och mättande poké bowls tilltalande både för ögat och smaklökarna. Välj från våra signaturrätter eller anpassa din egen bowls. Vi säljer även färsk fisk, basråvaror och japanska ingredienser så du kan laga dina egna japanska rätter. Tillsammans vill vi ge dig en handla-mat upplevelse där vi delar med oss av våra matkunskaper.

Gateau 

gateau


Hos oss vill vi dela vår passion och glädje för franska hantverkstraditioner och svenska klassiska bakverk. Med naturliga råvaror erbjuder vi även surdegsbröd och kaffebröd. Vi har ett brett sortiment av knäckebröd, skorpor, olivoljor och marmelader. Våra deli-produkter passar utmärkt som gåvor och vi hjälper dig gärna att plocka ihop och packa fina presentpåsar.

Beijing 8 

beijing 8


Det bästa från traditionell kinesisk matkultur tillsammans med hållbart framtidstänkande. Beijing 8 med sina fantastiska dumplings, att ta med hem och laga eller varför inte avnjuta på plats i restaurangen mitt i Täby Deli? Smakrika degknyten innehåller bara naturliga råvaror, vi kallar det för långsam snabbmat.

Mama viet 

Mama viet


Hos Mama Viet erbjuds traditionell och autentisk vietnamesisk mat, som är både smakrik och hälsosam. Upplev det bästa från det vietnamesiska köket, antingen kan du köpa med dig råvaror för att laga din egen rätt hemma eller bli bjuden på plats med det bästa från det vietnamesiska köket. Vi säger nam-nam-nam från Vietnam – fräscht, frasigt och förvånande smakrikt!