Välkommen till täby-katten

Barnens WTC

täby-kattens värld

Hos Täby-Katten är alla barn välkomna! Hans värld är en lekplats för barn i alla åldrar, där de kan leka fritt och utforska alla spännande äventyr. Åk rutschkana och besök hans hus. Ni hittar Täby-Kattens värld på plan 0 vid entré A.

Spana in Täby-Katten noga nästa gång du träffar honom eller leker i hans värld. Att han är grå vet du nog, men vet du om att det är något speciellt med hans tassar? Det är som ett hjärta i dem! Håll utkik på vår nyhetssida för att se när Täby-Katten besöker oss nästa gång!

Täby-katten1
Täby-katten2
Täby-katten3
Täby-katten4

Täby-kattens mini-värld

I mini-världen välkomnar Täby-Katten våra allra minsta besökare. I lekrummet kan små barn leka och utforska världen. Här finns bord, barnstolar och micro så att man kan mata. Välkomna hit till inomhustorget på plan 0.

Mini-katten
Katten

HAR DU GLÖMT BLÖJOR ELLER BEHÖVER LÅNA EN BARNVAGN?

Ett besök i Westfield Täby Centrum ska vara roligt för hela familjen. Är du liten och är trött i benen finns det barnvagnar att låna i receptionen för alla Westfield Club medlemmar. I receptionen finns också blöjor, plåster mm – att hämta kostnadsfritt vid behov.

Böcker

TÄBY-KATTENS BÖCKER

Två av Täby-Kattens äventyr finns nu nedskrivet i en pixibok och i en sagobok. Böckerna finnas att köpa i receptionen på plan 0 vid inomhustorget.

Barnbilar

Barnbilar

Westfield Täby Centrum erbjuder uthyrning av barnbilar som underlättar för alla trötta små ben.

Barnpassning

Barnpassning

Vi erbjuder våra Westfield Club medlemmar fri barnpassning på lördagar och söndagar mellan kl 11-17 för barn i ålder 2-8 år. I vår barnpassning välkomnas barn av barnkära och ansvarsfulla barnvakter från Nanny.nu.