SHOPPING

ShoPPING i Westfield Täby Centrum

I Westfield Täby Centrum har vi internationella modemärken för stora och små och för alla tillfällen. Uppdatera din modegarderob i stil! Vi har flera nyöppningar inom bl.a. mode, heminredning, sport och underhållning. Läs mer här.

EN ShoppingUPPLEVelse

Westfield Täby Centrum erbjuder massor av shopping under ett och samma tak. Här finns mode, heminredning, sport, skönhet, elektronik och mycket mer.

Är du bjuden på middag, kalas eller fest? Köp med dig blommor eller en fin present när du ska gå bort. Våra butiker har just nu fina erbjudanden på allt från inredning och smycken till leksaker. Kanske hittar du även någonting fint till dig själv.

Visst bli måltiderna lite härligare när se serveras på ett väldukat bord? Förnya matplatsen med nytt porslin, fina dekorationer och härliga textilier. Personalen i butikerna ger dig gärna tips på hur du dukar både till vardags och till fest.

 
 
 
 

 

 

Mat och dryck 

Mat & Dryck

Westfield Täby Centrum erbjuder ett stort utbud av restauranger och ett matkoncept med smaker från världens alla hörn. Upptäck våra restauranger som erbjuder utsökta råvaror att tillaga hemma eller rykande färska rätter att äta på plats.

Nöjen 

Nöjen

Utmana vänner och familj i minigolf i en spännande djungelmiljö eller gå på bio, spela data-spel eller unna dig en SPA vistelse. Det finns många sätt att roa sig på i Westfield Täby Centrum.