Mat & Dryck

Mat & DrycK i Westfield Täby Centrum

Frukost, lunch, fika eller middag? I Westfield Täby Centrum hittar du ett brett restaurangutbud för alla smaker. Vill du göra livet lite enklare eller imponera på grannarna kan vi rekommendera en middagskasse som du kan köpa från Melanders, Sturehof Matmarknad eller ICA.

Mat och dryck

EN Smakrik vistelse

Täby Deli är området där alla samlas när det är dags för något att äta. Här erbjuds mat från Japan till Norrland och det finns något för alla. Sitt ner tillsammans och njut av det ni är sugna på för dagen. Välj mellan Sushi, tacos, pasta, hamburgare, poké bowls, bröd, glass, fika och flera andra rätter från väldens alla hörn. Glöm inte bort efterrätten som ofta sätter guldkant på måltiden. Snö har gelato med smakkombinationer utöver det vanliga. Utbudet ändras varje dag så här kan du stanna till ofta.

Vill ni sitta ute eller utforska andra smaker kan ni gå till Täby torg och uppleva utbudet där. Njut av atmosfären från torget och slå er ner på en uteservering med något gott att dricka medan ni väntar på maten. Fisk & skaldjur, pizza, sallad, asiatiskt och mexikansk är vad några av restaurangerna erbjuder.

TGI Fridays och The Public står mat och underhållning i fokus. Kombinera ditt restaurangbesök med den bästa sporten på storbildsskärmar eller en omgång shuffleboard tillsammans med familj och vänner.

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Shopping

I Westfield Täby Centrum har vi internationella modemärken för stora och små. Uppdatera din modegarderob i stil! Vi har flera nyöppningar inom bl.a. mode, heminredning, sport och underhållning.

 

Nöjen

Utmana vänner och familj i minigolf i en spännande djungelmiljö eller gå på bio, spela data-spel eller unna dig en SPA vistelse. Det finns många sätt att roa sig på i Westfield Täby Centrum.