VÄLKOMMEN TILL ÅRETS JOBBMÄSSA!

Plan 1 under Filmstaden entré B och C
Tisdag 5 mars
kl 16.30-18.30

I samarbete med Täby Kommun och Arbetsförmedlingen välkomnar vi dig till en inbjudande mötesplats där spännande arbetsgivare väntar på att skapa möjligheter för din framtida karriär. Jobbmässan strävar efter att koppla samman unga talanger med attraktiva arbetsmöjligheter.

Förutom möjligheten att möta arbetsgivare på plats, erbjuder mässan även kostnadsfri CV-granskning, studie- och karriärsvägledning, professionell CV-fotografering, stilrådgivning, föreläsningar och mycket mer som hjälper dig utrustas med de verktyg som behövs för att sticka ut i arbetslivet!

Från och med den 27 februari publicerar vi information om de utställande företagen här på vår hemsida.

Och som en extra bonus får de första 100 besökarna som blir medlem i Westfield Club en exklusiv goodiebag att ta med sig hem!

Missa inte denna möjlighet att utforska nya karriärmöjligheter.
Vi ser fram emot att träffa dig på jobbmässan i Westfield Täby Centrum!

karta över mässområdet

 

 

 

 

Utställande företag

 

Addera kompetens

Addera Kompetens erbjuder utbildning som leder till jobb och bidrar till personlig utveckling. Hos oss kan du välja att studera en yrkesutbildning, fristående kurser samt komplettera dina gymnasiebetyg för att bli behörig till universitet och högskola. Addera Kompetens erbjuder även gymnasial vuxenutbildning inom vård och omsorg, förskola, skola samt fritidsverksamheter. 

Om tjänsten:
Som elev i en yrkesutbildning har du mycket goda möjligheter att få jobb redan under din utbildningstid. Flertalet får jobb redan under sin första praktikperiod.

Läs mer

 

Arken zoo

Arken Zoo är en del av Nordens största husdjurskoncept och finns med dig och ditt husdjur genom hela livet. Hos Arken Zoo hittar ni ett brett sortiment av hundmat, kattmat, kattsand och djurtillbehör till våra vanligaste husdjur.

Om tjänsten
Butikssäljare på Arken Zoo sköter allt det dagliga arbetet i butiken kring försäljning, leveranser m.m.

Läs mer

 
 

barnflickan

Barnflickan Stockholm - med fokus på barnen Barnflickan Stockholm har sedan hösten 2009 förmedlat barnvakter till familjer i hela Stockholmsområdet. Vi har gedigen erfarenhet av rekrytering och förmedling av barnvakter. 

Om tjänsten
Barnflickan behöver dig - Älskar du barn och vill ha ett roligt och flexibelt arbete, då är vi rätt arbetsgivare för dig. Erfarenhet och kunskaper

  • Du har fyllt 16 år
  • Du har erfarenhet av barn
  • Du har ett prickfritt belastningsregister

Egenskaper
Som person är Du glad, lekfull, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Du är flexibel, pålitlig och kan alltid ge ett bra bemötande, även vid stressiga situationer. En förutsättning är också att Du är barnkär har ett genuint intresse för barn och barns utveckling Vi erbjuder - Barnflickan Stockholm erbjuder ett roligt och omväxlande arbete som barnvakt. Som anställd hos oss är du försäkrad på arbetstid, du får utbildning i Första hjälpen och förebyggande olycksfall, samt löpande handledning.

Läs mer

 
Clean Business 

clean business

Städ och service företag som lägger stor vikt vid service och kvalitet.

Om tjänsten
Kvällsjobb som lokalvårdare för konferens och co-working för anläggningar.

Läs mer

 
Ersta diakoni hemtjänst 

Ersta diakoni hemtjänst

Hemtjänst i Täby kommun, omvårdnadsinsatser samt serviceinsatser för kunder i ordinärt boende.

Om tjänsten
Tjänsten innebär arbetsuppgifter som omvårdnad, inköp,tvätt,städ och tillsyn. 

Läs mer

 
 

Teledyne FLIR

Teledyne FLIR designs, develops, manufactures, markets, and distributes technologies that enhance perception and awareness. We bring innovative sensing solutions into daily life through our thermal imaging, visible-light imaging, video analytics, measurement and diagnostic, and advanced threat detection systems.

Om företaget:
Teledyne FLIR offers a diversified portfolio that serves a number of applications in government & defense, industrial, and commercial markets. Our products help first responders and military personnel protect and save lives, promote efficiency within the trades, and innovate consumer-facing technologies. Teledyne FLIR strives to strengthen public safety and well-being, increase energy and time efficiency, and contribute to healthy and intelligent communities.


Läs mer

 
 

Furuhöjden Rehabiliteringshem

Furuhöjden är ett rehabiliteringshem för patienter som är nyopererade och som kommer från sjukhus, de får bo en kortare tid och rehabilitera sig inför hemgång!

Om företaget:
Omvårdnad, chefskap, rehabilitering, träning och medicinska arbetsuppgifter.


Läs mer

 
 

jobbcenter

Jobbcenter Stockholm norr erbjuder jobb; matchning, rustning, jobb och jobbcoachning. 

Om tjänsten:
Administrativa göromål.


Läs mer

 
 

key solutions

Key Solutions koncernen består idag av över 200 ambitiösa medarbetare som hjälper några av världens största varumärken med deras kundtillväxt.  

Om företaget:
Vi har haft nöjet att hjälpa några av världens största och snabbast växande varumärken som bland annat Google, Telia, EON och Hedvig med sin kundtillväxt. Sedan starten 2008 har vi levererat över 1 miljon kunder till våra varumärken. Vi har 10 år i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute. Vi har idag lokala kontor i Stockholm, Göteborg och Västerås och har nyligen påbörjat en internationell utlandsexpansion av verksamheten.

Om tjänsten:
Tjänsten kommer att utgå från vårt lokala kontor där du kommer att jobba inom försäljningen från måndag till fredag. Som säljare hos oss garanterar vi dig ett äventyr du sent kommer att glömma, där du kommer få möjligheten att utvecklas och bygga en fantastisk karriär!


Läs mer

 
 

kjell & company


Om företaget:

Läs mer

 
 

kriminalvården

Kriminalvården anstalten Österåker och Täby.

 

Om tjänsten:
Klientnära arbete på anstalten
särkerhetsklass 2.


Läs mer

 
 

mcdonalds


 

Om tjänsten:

Läs mer

 
 

meningsfull omsorg

Daglig verksamhet och Assistans för autistiska.

 

Om tjänsten:
Handledare för unga autistiska under sport o friluftsaktiviteter.

Läs mer

 
 

middlepoint

Middlepoint erbjuder ett helhetskoncept inom internservice, konferens och bemanning.

 

Om tjänsten:
Alla våra tjänster är i huvudsak centrerade till reception, där uppgifterna oftast är att välkomna medarbetare och kunder, administrativa uppgifter och fakturahantering, telefon/mail, ansvara för gemensamma ytor, konferensrum och catering etc.


Läs mer

 
 

randstad

Randstad verkar inom uthyrning och rekrytering inom de flesta kompetensområden.

 

Om tjänsten:
Inför sommaren sökes mycket personal som kan bemanning receptioner, men söker även administratörer.


Läs mer

 
 

sats

SATS Group är Nordens ledande träningskedja, med visionen att påverka hälsa och livskvaliteten hos våra medlemmar och samhället i stort. Alla är välkomna på SATS. Vi motiverar våra medlemmar genom att utgå från deras egen nivå och bidra med positiva utmaningar, både stora och små.  

 Om företaget:
SATS erbjuder branschens mest kompetenta och inspirerande personal i en välkomnande miljö på våra gym. Vi har ett brett produktutbud inom träning och tillsammans med digitala utvecklingar erbjuder vi det senaste i branschen. Vi är dedikerade att hjälpa våra medlemmar att vara aktiva, ha ett hälsosamt och lyckligare liv.

Om tjänsten:
Som medlemsvärd är du första person på centret att möta våra medlemmar. Alla medlemmar som kommer till oss, gamla som nya, ska få bästa tänkbara service. Du välkomnar och visar till rätta, peppar medlemmar i sin träning och finns till hands för medlemmar och kollegor.


Läs mer

 
 

Synsam

Vi på Synsam Group är en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen och erbjuder unika och innovativa lösningar inom både Eye Health och Eye Fashion med ett brett sortiment som utgår ifrån kundens olika livsstilar och behov av ögonhälsa.

 

Om tjänsten:
För oss är kunden alltid nr 1 och som Style & Customer Advisor har du en av våra absolut viktigaste roller i att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder. Du kommer jobba med att hjälpa, inspirera och guida våra kunder till att göra de bästa köpen – bland annat genom vår populära abonnemangstjänst Lifestyle som har förändrat branschen.


Läs mer

 
 

täby kommun

LSS och Socialpsykiatri i kommunal regi.

 

Om tjänsten:
Arbete med alla former av stöd till personer med funktionshinder.


Läs mer

 
 

yeye's städ

Yeye's Städ erbjuder allt inom hem och kontorsstädning.

 

Om tjänsten:
Städning/lokalvård på kontor/företag och allt inom hemstädning.


Läs mer