MODE OCH SKÖNHET

Mode och skönhet

MODE OCH SKÖNHETSINSPIRATION FRÅN TÄBY CENTRUM

UPPTÄCK DIN NYA STIL

Sephora i Täby Centrum erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter och tillsammans med sin innovativa marknadsföring, sitt unika produktutbud och ett nyskapande serviceutbud ses Sephora som en föregångare inom skönhetsindustrin.

Scotch & Soda

Scotch & Soda har rötterna i Amsterdam och inspirationen hämtad från hela världen.
Allt startar i vår designstudio – en ombyggd kyrka – vid en kanal i Amsterdam.

Kicks

Kicks är Nordens ledande kosmetikakedja. Hos Kicks arbetar skönhetsexperter samt utbildade makeupartister och hudterapeuter. Allt för att du ska få den bästa hjälpen när du handlar hos Kicks i Täby Centrum.

Filippa K

Det svenska varumärket Filippa K kännetecknas av dess enkelhet, kvalitet och höga modegrad. Med sin tidlösa design och stilrenhet representerar märket skandinavisk minimalism och elegans.

Rituals

Rituals har som mål att dina dagliga vanor ska bli till meningsfulla små ritualer. Våra produkter är av högsta kvalitet i en butik som bjuder in till en avkopplande shopping.

Thernlunds Man & Woman har ett utbud av tidlös stil och säsongens trender från välkända varumärken. Vår personal ser till att du får den perfekta passformen vid ditt kostymköp och ger dig tips och stilråd som tar din garderob till nya höjder.

Yves Rocher

Växtriket är vår passion och vår ambition på Yves Rocher är att alltid agera i harmoni med vår miljö, precis som varje växt och träd gör i naturen.

John Henric

Vi vill att våra plagg ska vara tidlösa och enkla men med stor fokus på detaljer och sömnad. John Henrics eleganta accessoarer och den moderna minimalistiska inredningen presenterar herrmodet på det mest uttrycksfulla sättet.

The Body Shop

Produkter från The Body Shop baseras på naturliga ingredienser. The Body Shop är helt emot djurförsök och jobbar aktivt för miljön, mänskliga rättigheter och människors självkänsla.