Rondom Stadshart Amstelveen

Combineer shoppen en cultuur bij Stadshart Amstelveen, maak van je bezoek aan Stadshart Amstelveen een compleet dagje uit!

Schouwburg
Het mooiste theater aanbod uit de regio. Toneel, cabaret, opera, dans, muziek, musicals en jeugdtheater. Je ziet het allemaal bij Schouwburg Amstelveen.

Cobra Museum
Een unieke collectie kunst van Nederlandse bodem, waaronder de grootste verzameling kunstwerken van leden van de Cobra-beweging. Met kunstenaars als Karel Appel, Constant en Corneille staat de Cobra-beweging bekend om haar kleurrijke en fantasievolle stijl, waarbij de schilders vaak experimentele technieken en materialen toepasten.

P60
P60 is een poppodium in Amstelveen met jaarlijks zo’n 200 concerten, clubnachten, workshops en andere evenementen. Het is een geweldige plek om uiteenlopende internationale artiesten tot aan nationale grootheden als De Dijk en Glennis Grace live te zien.

Amstelland Bibliotheek
Bibliotheek Amstelland in Amstelveen op het Stadsplein is de plek voor ontwikkeling en ontspanning, voor een goed boek of een gezellige ontmoeting. De bibliotheek heeft een grote collectie boeken, e-books, luisterboeken, kranten en tijdschriften.  Ook zijn vaak leuke evenementen bij te wonen.

Platform C
Muziek, dans, educatie en kunst komen samen in Platform C. Dit is de culturele hotspot van Amstelveen. ‘Bij Platform C krijgt iedere deelnemer, jong en oud, de kans om het beste uit zichzelf te halen op het brede vlak van kunst, cultuur en educatie’.

 

Na het shoppen, zin om de rust op te zoeken? Bezoek een van de groene gebieden rondom Stadshart voor een ultieme relax dag.

Amsterdamse Bos
Het Amsterdamse Bos in Amstelveen is een prachtig natuurgebied met ongekende recreatieve mogelijkheden. Drie keer zo groot als het Central Park in New York, met een eindeloos netwerk van paden voor wandelaars.

Heemparken
Ze zijn nationaal én internationaal een begrip: de prachtige Amstelveense heemparken. De parken zijn natuurlijk op hun mooist in het voorjaar, maar ook in andere seizoenen zeker een bezoek waard.

Amstelveense Poel
Een wandeling rond de poel is echt ontspannen. De rustgevende geluiden van het water, de frisse lucht en de prachtige natuur maken het tot een perfecte manier om even uit te rusten en de stress te vergeten.

Wil je na het shoppen lekker in de watten gelegd worden? Dan kun je in de buurt ook heerlijk genieten van een saunabezoek, of dineren in een sterrenrestaurant.

Restaurant Aan de Poel (2 Michelinsterren)
Het plekje aan het meer, waar het restaurant is gevestigd wordt wel eens "het mooiste plekje van Amstelveen" genoemd. In de exclusieve open keuken worden spannende internationale gerechten bereid. 

Zuiver Amsterdam 
Voor een relaxte afsluiting van een bezoek aan Stadshart Amstelveen bevelen wij u Zuiver Amsterdam aan. In deze moderne en exclusieve SPA kunt genieten van het weldadige gevoel van luxe. Kom tot rust tijdens een bijzondere Zuiver-avond. Er geldt een speciaal tarief vanaf 17:00 uur. Zuiver Amsterdam is zeven dagen per week geopend tot 24:00 uur.

Wil jij meer weten over wat er te doen is rondom Stadshart? Kijk dan snel op visitamstelveen.nl

Handige adressen

Politie Amstelveen
Gerard Doulaan 2
1181 WS Amstelveen
0900-8844
www.politie-amsterdam-amstelland.nl

Albert Heijn
Rembrandthof 49 
(deze winkel bevindt zich op verdieping -1 in Stadshart Amstelveen)
1181 ZL
020 - 641 94 35 
www.ah.nl