Hallo, mijn naam is Ruben Senden en ik ben de personal shopper van Stadshart Amstelveen. In 1,5 uur geef ik u persoonlijk advies op het gebied van kleding, stijl en imago. Ú staat hierbij centraal! Iedereen kan er namelijk met de juiste kleding en accessoires prachtig uitzien. Op een gezellige en vooral ongedwongen manier gaan we samen op zoek naar die ene perfecte broek, een hele nieuwe outfit of gaan we gewoon lekker passen, uitproberen en kunt u al mijn adviezen onthouden voor die keer dat u een financiële meevaller hebt. 

Lijkt het u wat om met mij op pad te gaan!? Maak dan meteen een afspraak bij de receptie van Stadshart Amstelveen. Bel 020-4265805 of mail naar receptie@stadshartamstelveen.nl

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten in Stadshart Amstelveen! 

Stadshart Amstelveen Club members kunnen gratis op pad met onze personal shopper Ruben. 

De Stadshart Amstelveen Club geeft toegang tot de beste viersterren services en aanbiedingen bij deelnemende winkels, restaurants en culturele instellingen in Stadshart Amstelveen. Ben je nog geen Stadshart Amstelveen Club memberVraag deze dan nu gratis aan! Heb je de amstlvn app gedownload op je smartphone? Dan kun je de kaart direct via je smartphone aanvragen.