Pearle opticiens

Pearle Opticiens opent haar deuren in Stadshart Amstelveen

Op vrijdag 7 juni heeft Pearle Opticiens in Amstelveen Binnenhof haar nieuwe winkel geopend op een nieuw adres in het winkelcentrum: aan het Binnenhof 5C. Het betreft een vernieuwend concept dat in Italië is ontwikkeld door moedermaatschappij EssilorLuxottica. In deze nieuwe winkel worden de bestaande collecties en de laatste collectie merkmonturen overzichtelijk gepresenteerd. Het Italiaanse ontwerp van deze winkel toont een warme uitstraling door het gebruik van kleur en natuurlijke materialen. 

De winkel is overzichtelijk en ruim opgezet waardoor nieuwe concepten en presentaties zoals die van Transitions (vernieuwde meekleurende glazen) en de verschillende merken waaronder Ray-Ban, Oakley, Vogue en Emporio Armani goed tot hun recht komen. De winkel is op de toekomst voorbereid en kent diverse vertrouwde Pearle winkelelementen en er is veel aandacht voor scherp geprijsde monturen. Het vaste Pearle-team verwelkomt je graag!

Openingsactie: ontvang nu 10 dagen tot 30% korting op een complete bril!

In de Pearle winkel in Amstelveen Binnenhof geldt nu een aantrekkelijke openingsactie: ontvang 10 dagen tot 30% korting op een complete bril! Kom langs of maak een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken. De winkel is gelegen aan het Binnenhof 5C in Amstelveen en is van maandag t/m zondag geopend.

Voorwaarden: *Deze actie is uitsluitend geldig bij Pearle Opticiens Amstelveen Binnenhof van 7 t/m 16 juni 2024 vanaf glaspakket Brons.

 

Title
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden