Holland & Barret

Holland & Barrett is vernieuwd

Op zaterdag 2 december opent Holland & Barrett haar vernieuwde winkel. Ontdek de wereld van natuurlijke gezondheid nu in hun prachtige nieuwe en grotere winkel.

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is specialist in natuurlijke gezondheid. Zij zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en mogen zich met trots de grootste en oudste health retailer van Europa noemen. Bij Holland & Barrett hebben ze alles in huis zodat iedereen kan profiteren van de kracht en verzorging van de natuur. Zij helpen graag met alle kennis en lessen die de natuur ons leert. Waarbij er altijd naar producten wordt gezocht die met respect voor de natuur gemaakt zijn. Met meer dan 1600 winkels over de hele wereld zijn zij een van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld.

Deze opening van de winkel in Amstelveen markeert niet alleen een vernieuwde Holland & Barrett-winkel, maar vanaf medio januari ook een Health & Happiness Studio. Een innovatieve ruimte waar natuurlijke gezondheid en verzorging een nieuwe dimensie krijgen. Hier kun je terecht voor geavanceerde lichaamsanalyses en persoonlijk advies door onze gekwalificeerde Health & Happiness Coaches.

Openingsfeest en goodiebags

De medewerkers van Holland & Barrett heten je van harte welkom op 2 december tussen 11:00 en 16:00 uur op hun locatie Binnenhof 6J.

Bezoekers ontvangen een goodiebag met producten en kortingsvoucher (zoland de voorraad strekt) en kunnen draaien aan het Rad van Fortuin. Zorg dus dat je zeker even een kijkje komt nemen!

Title
Zie meer
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden