Algemene spelvoorwaarden - Shoptegoed Loterij - Stadshart Amstelveen

 1. Deze algemene spelvoorwaarden (de Spelvoorwaarden) van Unibail-Rodamco SE. (de Organisator), Schiphol Boulevard 371 WTC Toren H, 1118 BJ Schiphol, zijn van toepassing op het klein promotioneel kansspel ‘Shoptegoed loterij’ dat zal plaatsvinden van 25 maart tot en met 10 april 2018.
 2. De Actie bestaat uit het trekken van prijswinnaars (de Wedstrijd).
 3. Deelname aan de Actie houdt volledige acceptatie van deze Spelvoorwaarden in. Indien u de Spelvoorwaarden niet accepteert, moet u niet deelnemen aan de Actie.
 4. Aan de deelname aan de Actie wordt door de Organisator geen kosten verbonden. Deelname aan de Actie staat open voor iedere persoon (een Deelnemer) die 18 jaar of ouder is en zich via met zijn/haar wincode via het online platform Shoptegoed loterij heeft aangemeld.
 5. Uitgesloten van deelname zijn, werknemers van de Organisator en/of aan haar gelieerde ondernemingen en hun familieleden, alsmede werknemers van de winkels in het Actiegebied en hun familieleden.
 6. Deelname aan de Actie werkt als volgt:
  1. Kras de actiecode op het loterijticket verkregen bij de Lentemarathon of Unexpected Glamour.
  2. Nog geen Personal Shopping Kaart houder? Schrijf je dan gratis in via de app van Stadshart Amstelveen
  3. Ga naar de actiepagina op de website van Stadshart Amstelveen (https://stadshartamstelveen.nl/kraskaart) en vul je actiecode in. Vul je emailadres in en accepteer de spelvoorwaarden.
  4. Je weet direct wanneer je hebt gewonnen.
 7. De prijswinnaars worden na invoer direct op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere diensten.
 8. Prijswinnaars stemmen ermee in dat er foto- en filmmateriaal van de Actie via de social media kanalen van het winkelcentrum stadshart Amstelveen kan worden gepubliceerd.
 9. Deze Spelvoorwaarden kunnen door de Organisator te allen tijde worden gewijzigd. Gedurende de looptijd van de Actie worden deze Spelvoorwaarden niet ten nadele van de Deelnemers gewijzigd.
 10. Voor vragen of klachten omtrent de Actie kan contact worden opgenomen met de Organisator via: info@stadshartamstelveen.nl.
 11. Op deze Spelvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. De Organisator handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014.
 12. In de gevallen waarin deze Spelvoorwaarden niet voorzien, wordt een besluit genomen door de Organisator.
 13. Persoonsgegevens van Deelnemers worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van de Organisator: http://stadshartamstelveen.nl/privacypolicy.
 14. Tussen 25 maart en 10 april 2018 wordt met inachtneming van het bepaalde in artikelen 4, 5, 6 en 14 uit alle Deelnemers de volgende prijs verdeeld (de Wedstrijd Prijs): 10x Stadshart Amstelveen cadeaucard t.w.v. € 100;
 15. De Deelnemer dingt mee naar de Wedstrijd Prijzen in het kader van de Wedstrijd zodra deze: (i) geopteerd heeft op het inschrijfformulier om aan de wedstrijd deel te nemen, en (ii) voldoet aan de daarvoor geldende voorwaarden.
 16. De Wedstrijd Prijzen kunnen tot en met 29 april 2018 worden opgehaald bij de informatie balie van Stadshart Amstelveen. Indien de winnende Deelnemer uiterlijk op 29 april 2018 zijn prijs niet heeft opgehaald, behoudt de Organisator zich het recht voor om voor die prijs een nieuwe trekking te houden en een andere winnaar aan te wijzen. De Organisator kan de Wedstrijd Prijzen vervangen door prijzen van een vergelijkbare waarde.