cheerfulchristmas

Maak van jouw kerst iets bijzonders in Stadshart Amstelveen. Laat je inspireren door onze cadeauselectie, win één van de tien giftcards t.w.v. €100,- en breng een bezoekje aan de Berenparade en Winter Village.

cadeau inspiratie

Stadshart Amstelveen deelt meer dan 60 cadeautips voor de feestdagen. Laat je inspireren door ons feestelijke aanbod op het gebied van beauty, home & food, fashion & accessoires en family en verras jouw geliefden!

Navigeer met gemak door de cadeaus door te klikken op een categorie. Maak je graag een duurzame keuze? De producten aangeduid met een groen symbool zijn duurzamer voor het klimaat.

Maak kans op €1000 aan gift cards

Stadshart Amstelveen geeft 10x een gift card weg t.w.v. €100! Zorg dat je Personal Shopping Card member bent of wordt, doe mee en maak direct kans op een gift card!

Ken jij iemand die dol is op shoppen in Stadshart Amstelveen? Doe een gift card cadeau, daarmee zit je zeker goed!

evenementen

Berenparade

19 november t/m 7 januari

Kijk je je ogen uit tijdens de jaarlijkse Berenparade in Stadshart Amstelveen. De beren zorgen voor een magische beleving tijdens het winkelen.

MEER INFO

Winter Village

2 december t/m 7 januari

Winter Village is weer terug! Je kunt naar hartelust schaatsen, meedoen aan de curlingcompetitie en Paw Patrol ontmoeten.

MEER INFO