FISKETORVET BYGGER

NYT MAD UNIVERS
MADNYDELSE MED UDSIGT
SKØN TAGTERRESSE
SKØNNE RESTAURANTER
FAST FOOD FAVORITTER
STREET FOOD MARKED
GLÆD DIG!
VI BYGGER 6.500 M2 NYT MADUNIVERS

 

Københavns nye foodie destination åbner marts 2024

Måske har du allerede bemærket det? Vi har lige nu gang i noget stort på Fisketorvet. Vi er i fuld gået i gang med den helt store renovering af vores dining-område. Faktisk bygger vi de 4 etager, som du normalt kommer til via Indgang B, helt og aldeles om.


 

HVAD BYGGER VI?


Vores nye store madunivers bliver på mere end 6.500 m2 og vil dække hele 4 etager. Det gamle og udtjente dining-område og hele glasfacaden mod Dybbølsbro bliver revet ned og bygget op på ny med en større og mere funktionel indretning og et langt smukkere og mere moderne arkitektonisk udtryk. Her kommer der i stedet et varieret udvalg af restauranter, velkendte food-brands og små lokale madentusiaster, som byder på madoplevelser og smagsindtryk fra hele verden.


Nyd maden

Madudbuddet vil spænde fra det hurtige og det børnevenlige over det lette og spicy til det sunde og plantebaserede. Og du kan altid finde en ny madoplevelse, som passer til lejligheden og dit humør

 

DINING-OMRÅDER


Diningområdet
tagterrasse
madunivers

 

Øverst oppe – på plan 3 – kan du glæde dig til vores trendy og unikke tagterrasse på mere end 500 m2, som kommer til at friste med byens måske bedste udsigt og sunde smagsoplevelser og aktiviteter, der matcher den moderne storbylivsstil.


tagterrasse

Restauranter
madunivers

 

På plan 2 åbner en række gode restauranter, hvor du og dem, du holder af, kan nyde madoplevelser med en helt unik havneudsigt.

restauranter

Fast foods
madunivers

 

På plan 1 vil du kunne finde alle de velkendte Fast Goods-favoritter, hvor det er både sjovt, let og hurtigt at få stillet sulten.


Restauranter
madunivers

 

På det nederste plan 0 – med udgang til vores nye loungeområde på havnefronten – åbner vores spændende Street Food Marked, hvor du kan vælge mellem frisklavede madoplevelser fra hele verden.

Street food
pileskiltning

HVAD BETYDER DET
FOR DIG?

Bare rolig. Hele centret holder åbent som normalt. Det er kun dining-området og Indgang B, der er lukket midlertidigt af pga. byggeriet. Vi har også stadig mange gode spisesteder at vælge mellem. Så du kan altså også i byggeperioden få stillet den lille sult eller nyde et måltid med familien, kæresten eller vennerne før eller efter en tur i biografen. Det eneste det betyder er, at nogle indgange og passager er lukket af, og du enkelte steder skal gå en anden vej, end du plejer, når du skal ind, ud eller rundt i centret. For at gøre det hele lidt lettere har vi udviklet et midlertidigt skiltesystem, som guider dig rundt i centret. Du skal bare se efter de pink skilte.

 

GÅ EFTER
DE PINK SKILTE!

I byggeperioden vil vi gerne gøre det let for alle gæster at finde rundt. Derfor har vi udviklet en midlertidig wayfinding-løsning, som guider dig rundt i centret, mens byggeriet står på. De pink skilte henviser til alternative indgange og hjælper dig med at finde de letteste ruter rundt i centret – hurtigt og enkelt.

 

skiltning skiltning

HJÆLP TIL DINING-OMRÅDET

I forbindelse med ombygningen er elevatoren i vores dining-område utilgængelig, da hele området er lukket af. Derfor henviser vi til elevatoren i Pyramiden, som du kan tilgå både fra tagparkeringen og fra p-kælderen. Vi har naturligvis opsat ekstra skiltning, som gør det let at finde rundt, hvis du ikke er vant til at bruge elevatoren i den ende af centret.

 

skiltning