NA-KD

Vandaag geopend
Van 12:00 tot 18:00

NA-KD is één van de online webshop parels wereldwijd. De komst van NA-KD naar Stadshart Amstelveen komt voort uit een samenwerking tussen het jongste zusje van het retail concern Rosmode namelijk: RSMD en de bekende e-tailer NA-KD. Stadshart Amstelveen bleek de ideale locatie voor de eerste fysieke winkel. 

Penny Jane Ros (dochter van de eigenaar van Rosmode en eigenaar van NA-KD Amstelveen) verklaart de keuze voor het Stadshart; "Begin deze zomer werd Rosmode benaderd of er interesse was om de NA-KD-lijn, die toen net in ontwikkeling was, in de winkel te verkopen. Na een sparsessie zijn we overeengekomen dat het voor beide partijen interessant kan zijn als we een fysieke winkel in het Stadshart van Amstelveen openen."

Penny Jane Ros vervolgt: "Zestig jaar geleden begon hier mijn oma Rosmode; dameswinkels in het hogere segment in Amstelveen. Later hebben mijn ouders dit overgenomen. Onze familie heeft kennis van de stad en diens consumenten en daarnaast heeft de stad Amstelveen flinke stappen gemaakt in de ontwikkeling van zijn stadscentrum. Het is een goede plek om je als retailer te vestigen, er is veel plek en ruimte voor marketing activatie en ze staan open voor innovatieve ideeën. Hier kunnen veel plaatsen een voorbeeld aan nemen!"

NA-KD is in 2015 opgericht en behoort nu al tot de top 20 snelgroeiende bedrijven ter wereld. Nu gaat de E-tailer ook retail starten. NA-KD staat bekend voor de relatief lage prijzen, de wekelijkse nieuwe socialmedia campagnes en unieke fashion samenwerkingen. De store zal NA-KD’s eigen Retail lijn verkopen die exclusief wordt verkocht in de store en daarnaast lanceert RSMD de speciale capsule collecties in-store.

Openingstijden

  • maandag· Van 12:00 tot 18:00
  • dinsdag· Van 10:00 tot 18:00
  • woensdag· Van 10:00 tot 18:00
  • donderdag· Van 10:00 tot 21:00
  • vrijdag· Van 10:00 tot 18:00
  • zaterdag· Van 10:00 tot 18:00
  • zondag· Van 12:00 tot 18:00
Title