Jamin

Snoeplegende Jamin terug in Stadshart Amstelveen

Jamin is terug in Amstelveen. En hoe…!  Daarmee komt er een geheel nieuw hoofdstuk voor de snoep- en snack legende in Amstelveen. Metershoge snoepsilo’s vanuit het plafond, internationaal snoep van over de hele wereld en wel 50(!) soorten paaseitjes gaan de winkel vullen. Dit wordt het walhalla voor iedereen die van lekker houdt. Een waar ‘Candy Paradise’.

Een leuk weetje; Jamin is terug op precies dezelfde plek als 11,5 jaar geleden! Als dat geen toeval is?

De laatste loodjes

Om straks open te kunnen gaan, is het nieuwe team van Jamin Amstelveen is nu dag en nacht aan het werk. “Er moet nog ontzettend veel gebeuren, maar zaterdag 20 januari gaan we 100% open. Dit wordt echt een spektakel, een snoepwinkel zoals je nog niet eerder hebt gezien. Voorzien van alle noviteiten en helemaal insta-proof.  Jamin is de laatste jaren ontzettend veranderd en dat ga je allemaal terugzien in deze nieuwe winkel” lacht nieuwe eigenaresse Pam de Neijs die naast deze nieuwe Jamin ook al winkel heeft in Amsterdam en Utrecht. Ook allemaal erg succesvolle Jamin winkels die in de smaak vallen bij het winkelende publiek. Pam doet dit niet alleen. Samen met haar echtgenote Arjon runt ze deze snoeppaleizen met veel plezier. Met vele honderdduizenden blije klanten was het nu tijd voor de volgende stap; een winkel in Amstelveen. En deze droom is nu werkelijkheid geworden! ‘Ook in Amstelveen gaan we nu laten zien (en proeven 😉) waar Jamin anno 2024 voor staat. Onderscheiden, unieke snoep- ijs- en chocoladeconcepten. “We hebben zelfs snoep uit Japan, Amerika en Mexico. Maar natuurlijk ook de bekende en oude vertrouwde schepsnoepsoorten en wereldberoemde Swirl’s ijs dat je zelf kunt samenstellen. Al met al zoveel dat je bijna niet kunt kiezen” glimlacht Arjon.

Feestelijke opening

Op zaterdag 20 januari om 09:00 uur opent de nieuwe winkel haar deuren. Op spectaculaire wijze; de eerste 100 betalende klanten (vanaf €5,-) ontvangen een exclusieve “Mystery Bag” t.w.v. €25,- Dat wil je dus niet missen. 

Zie meer
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden