Amstelveen in 24hrs

Op zaterdag 3 juni is het weer Amstelveen in 24hrs, het evenement waarbij je 24 uur lang op ontdekkingstocht door Amstelveen kunt gaan. Lokale ondernemers en culturele hotspots openen hun deuren en laten zich van hun meest unieke kant zien met een kijkje achter de schermen en bijzondere workshops. Er zijn de hele dag talloze (gratis) activiteiten voor jong en oud.

In Stadshart Amstelveen kun je dit jaar ook weer wat bijzonders beleven: Rolling Amstelveen.

Rolling Amstelveen: Rolstoeldansen en rolschaatsdisco

Dit jaar werken wij samen met Stichting Rolstoeldansen Amstelveen, onderdeel van Stichting Rolstoeldansen Nederland, die het rolstoeldansen in Nederland promoot, zowel voor gehandicapten als voor niet-gehandicapten. Tijdens Amstelveen in 24hrs kun je in Stadshart Amstelveen komen kijken naar demo’s van rolstoeldansers en zelf ook een poging wagen in de speciaal beschikbare rolstoelen tijdens een workshop. Stadshart Amstelveen is per rolstoel goed toegankelijk en daarom heel goed geschikt voor deze belevenis. Vanaf 18:30 uur start de eerste ronde, eerst voor kinderen en daarna voor volwassenen.

Vanaf 20:00 uur worden de rolstoelen omgeruild voor rolschaatsen en kun je op de discomuziek van de DJ rondjes in het Binnenhof schaatsen. Lekker retro en zo leuk!

Programma en aanmelden

18:30 uur: Rolstoeldansen voor kids (demo & workshop)

19:15 uur: Rolstoeldansen voor volwassenen (demo & workshop)

20:00 uur: Rolschaatsen voor jong en oud in vier timeslots

  • 20:00 – 20:30 uur (speciale kidsronde)
  • 20:30 – 21:00 uur (alle leeftijden)
  • 21:00 – 21:30 uur (alle leeftijden)
  • 21:30 – 22:00 uur (alle leeftijden)

22:00 uur: Einde event

Aanmelden is niet nodig voor rolstoeldansen. Dit gaat op inloop.

Aanmelden is wel nodig voor de rolschaatsdisco. Dat kan vanaf maandag 22 mei via deze pagina. Vol is vol! Zorg dus dat je je tijdig inschrijft. 

Ik wil mij aanmelden voor Rolling Amstelveen

Zie meer
*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden