Welcome tospring!

Wij vieren de nieuwe lentecollecties met jou tijdens het Fashion Festival! In onze winkels zie je dit seizoen lekker veel felle kleuren, bloemen en zachte dunne stoffen.

Maar hoe trendy ook, wij vinden dat kleding pas echt waarde krijgt als jij je er goed in voelt en je durft te stralen! Zo kan iedereen model zijn.

Vind jij dat ook? Kom dan zeker langs tijdens het Fashion Festival.

FASHION FESTIVAL
15 TOT EN MET 23 APRIL
DAGELIJKS GEOPEND VAN 12:00 - 18:00 UUR

fashion festival

15 - 23
april

Styling advies met Nederlandse topstylisten

Onze stylisten bieden dagelijks styling advies, natuurlijk helemaal on-trend en helemaal JIJ. Ook hebben onze fashion winkels een aantal toffe items geselecteerd, die jij kunt aantrekken voor de foto. Topstylisten Lonneke Nooteboom, Kelly Huijsman en Diana Theys, bekend van hun werk voor bekende Nederlanders, komen langs om loyalty card houders van Stadshart Amstelveen te adviseren over de beste look.

Aanmelden

Wil jij nou graag een sessie met Lonneke Nooteboom op 22 april? Er zijn maar enkele plekken beschikbaar, dus laat je gegevens achter en wij laten je weten of jij kans maakt op zo'n sessie.

Geen plekje meer beschikbaar? Maak je geen zorgen, want er is 9 dagen lang een professionele stylist aanwezig bij het event (geen aanmelding nodig).

MAKE-OVERS BY DOUGLAS

DOUGLAS verzorgt met haar professionele beauty team de beauty touch ups voor make-up en haar, die jou inspireren tot een mooie look en waar jij je goed bij voelt.

FOTOSTUDIO'S & TIKTOK CORNER

Iedereen kan een model zijn! Met een coole background in de pop up foto-studio creëren wij een professionele foto van jou als de beste versie van jezelf. Of creëer zelf een unieke TikTok video in de TikTok corner. Natuurlijk geven wij tips en tricks voor de beste TikTok video.

Word campagnemodel

Iedereen die deelneemt maakt kans op prijzen van onze winkels, waaronder gift cards van Stadshart Amstelveen.

En plaats jij jouw fotoresultaat op je socials met deze tag @stadshartamstlvn, dan maak jij kans om met jouw content het campagnemodel te worden in het AMSTLVN magazine van september.

Tot snel!