¡Domingos del 26/11 a 07/01 abiertos!
¡Domingos del 26/11 a 07/01 abiertos!

Tiendas, restaurantes, y cine abiertos.

*Consulta nuestros horarios.

Chicco

Open today
From 9:00 AM to 9:00 PM

93 360 87 17

Chicco és una marca relacionada amb els productes i articles per a bebès, per a nens de fins a 6 anys i fins i tot ofereixen productes per a les dones embarassades. Una de les botigues Chicco es troba al Centre Comercial La Maquinista de Barcelona i en ella els clients poden trobar des de roba per a bebès, joguines variades per a nens, biberons, sillitas de bebès, vestits per a nenes, sabates, cadira de passeig, mochillas, entre molts altres articles i productes que es troben en cadascuna de les botigues Chicco, unes botigues de qualitat i de confiança per a tots els pares, que volen el millor per als seus fills i que en les botigues Chicco troben tot allò que els seus fills puguin necessitar en els primers anys de vida.

Els clients que compren en Chicco saben que els seus productes i articles són d'alta qualitat i estan especialment pensats per a nens de poca edat, perquè tinguin tot el necessari durant els seus primers anys de vida. En la botiga Chicco situada al Centre Comercial La Maquinista de Barcelona els clients troben molts dels articles que necessiten per als seus fills, amb una gran qualitat i preus bastant competitius, permetent que els pares tinguin en compte les botigues Chicco a l'hora de buscar qualsevol article o joguina per als seus bebès.

Els productes Chicco es poden trobar tant en botigues com la del Centre Comercial La Maquinista de Barcelona com en grans magatzems, fins i tot es poden trobar alguns articles especialitzats en farmàcies. La marca és molt popular entre els pares amb bebès o nens de poca edat, ja que poden trobar una gran varietat de peces de vestir, joguines per a l'oci dels seus fills o simplement poden trobar complements, accessoris per a l'habitació dels nens i tot el que el bebè pugui necessitar referent a roba i complements.

Opening Hours

  • Monday· From 9:00 AM to 9:00 PM
  • Tuesday· From 9:00 AM to 9:00 PM
  • Wednesday· From 9:00 AM to 9:00 PM
  • Thursday· From 9:00 AM to 9:00 PM
  • Friday· From 9:00 AM to 9:00 PM
  • Saturday· From 9:00 AM to 9:00 PM
  • Sunday· From 9:00 AM to 9:00 PM
Show more
View more
See all offers
*Offers are subject to availability. Offres can not be redeemed in cash. Only one offer per person and visit is allowed. Offers can not be used in combination with other offers and vouchers. Offers ar not valid on purchase of gift cards or other prepaid payment products.

Title