VINTERFERIE 9.-25. FEBRUAR

Glæd dig til vinterferien på Fisketorvet hvor vi udfordrer dig og dine sanser med forunderlige illusioner, synsbedrag og skøre konstruktioner.
I år holder vi vinterferie i hele 2 uger, hvor du både kan opleve aktiviteter og købe Fisketorvets populære feriebillet i perioden 9.- 25. februar.

Vi glæder os til at holde vinterferie med jer.

Vinterferie


KALEJDOSKOPDer er noget over kalejdoskoper - de er magiske og giver de mest eventyrlige mønstre. Oplev kalejdoskoper med eventyrlige mønstre, og spejltrappen hvor virkeligheden ikke er helt som den ser ud. Hver drejning åbner en ny verden af farverige symmetrier, en dans af lys og farve. Oplev en uendelig labyrint af skønhed, en visuel symfoni, der fængsler og fortryller. Kig ind!
Image 5 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4


ILLUSIONER OG EFFEKTERDet stopper ikke her! Vi har også forvandlet pladsen til en interaktiv 3D oplevelse. Kig rundt på væggene og gulvet, og du vil finde forbløffende 3D-effekter, der får det til at virke som om, du er trådt ind i en anden dimension. Perfekt til en sjov dag med familie og venner, hvor I kan udforske og interagere med kunsten på en helt ny måde.
LILLEBITTE
KÆMPESTORHar du nogensinde følt dig lille bitte i en kæmpe verden? Ved hovedindgangen finder du Caféen, et sted hvor denne følelse bliver levende på en helt unik måde. Træd ind i en verden, hvor alt er større – fra de kæmpestore stole til de enorme kaffekopper. I vores café er du inviteret til at opleve, hvordan det er at føle sig lille i et rum med kæmpestort interiør.
3D BOGSTAVER
& SPEJLINGEREr du klar til en hjernetrimmende udfordring? På Zara-pladsen har vi skabt et unikt 3D bogstavspil, der vil teste din kreativitet og rumforståelse. Store 3D bogstaver er placeret således, at de danner to forskellige ord, afhængigt af, hvilken vinkel du ser dem fra. Kan du finde begge ord? Kom også forbi spejltrappen, hvor virkeligheden ikke helt som den ser ud!FERIEBILLET KUN 60 KR.
VÆRDI 799 kr.


Med Fisketorvets feriebillet bliver dit besøg fyldt med sjove sager og søde overraskelser! Altsammen til en utroligt fordelagtig pris til kun 60 kr. - indeholdet har en værdi på hele 788 kr. Tilkøb samtidigt en børnebiografbillet til 40 kr. Så sparer du 80 kr. i forhold til den normale billetpris.

Gør vinterferien endnu sjovere med både feriebillet + børnebiografbillet.


Vinterferie

KRYB SAMMEN MED FAMILIEN
TIL EN GOD FILM


I CinemaxX på Fisketorvet kan du vælge film for enhver smag, blandt 13 sale + CinemaxX iMax, nordens største lærred.FILMPROGRAM
I VINTERFERIEN

User Kravl ind i biograffilmenenes verden! Oplev fx den spionthrilleren 'Argylle' i iMax. For børn og familien er der masser udvalg fx 'Wonka', 'Lassie På nye Eventyr','Inspector Sun og den sorte enkes forbandelse' og 'Postman Per'. For superheltfans 'Aquaman and the Lost Kingdom'. Plus en masser andre uforglemmelige filmoplevelser.FILM & RABAT
PÅ MAD

I Dinner & a Movie: Din biografbillet er ikke kun billet til en verden af underholdning, men også til fantastiske spiserabatter! Vis din billet fra samme dag på udvalgte restauranter og nyd op til 20% på hele din regning. Din billet gælder for besparelser både før og efter din filmvisning. Udnyt dette fantastiske tilbud og gør din aften endnu bedre
Vinterferie

SÆT BILEN SIKKERT.
FÅ OP TIL 4 TIMERS GRATIS PARKERING

Det skal altid være enkelt og nemt at parkere på Fisketorvet - også i vinterferien. Du får altid minimun 2 timer gratis. Det er både sikkert og let, for vores ystem registrere din bil ved ind og udkørsel. Ingen p-afgifter og bøder - du betaler blot i automaten før du kører ud.

Få 4 timers gratis parketing som medlem af Fisketorvet, værdi á 120 kr. pr dag. Som medlem er der masser af gode fordele at hente - medlemskabet er selvfølgelig gratis.