Singles Day 2023


Er du klar? På lørdag 11.11 fejrer Fisketorvet Singles Day.

Oplev blandt andet minikoncert med JIMILIAN, få læst stjernetegn med astrolog Pernille Ørskov, deltag i konkurrencer med fede præmier og få masser af stjerneshopping med gode deals i butikkerne.

Dagen er for alle aldre, og du behøver selvfølgelig ikke være single for at være med.
Vi glæder os til at se Jer 11.11.

ProgramGratis minikoncert med Jimilian


Jimilian Fisketorvet

JIMILIAN indtager Fisketorvet til Singles Day 2023 og giver en minikoncert, der med sikkerhed tager dig tættere på stjernerne.


Har du lyttet til toppen af den danske pop & R&B-scene det seneste årti, kan navnet JIMILIAN umuligt være gået dine ører forbi.

Den dansk-albanske storcharmør er på en fremadstormende rejse mod stjernerne og har med en perlerække af hits allerede for længst fastslået, hvorfor han hører til blandt den absolutte elite indenfor sit fag.

I 2015 nedlagde Jimilian de danske hitlister med supersinglen "Slem Igen". Derudover vidner også numre som "Damer På Lager", "Monte Carlo", "Sommer Sindssyg" og "Typisk Mig" om ekstremt højt niveau, hvad angår charmerende vokal, catchy melodi og generelt bare den drengede flabethed, som JIMILIAN er kendt og elsket for. I 2021 løb JIMILIAN med sejren i "Vild med Dans", og i år er han tilbage i dansesalen som gæstedommer ved dommerbordet.


Koncerten starter kl. 17:00 på vandtrappen i Pyramiden på Fisketorvet.
Efter koncerten vil JIMILIAN stå klar til autografer og selfies.

Få læst dit stjernetegn af
astrolog Pernille Ørskov

Pernille Ørskov

Tør du høre det højtflyvende, praktiske, simple og jordnære?


Pernille Ørskov er astrolog og tidligere advokat. Pernille bruger astrologien på en praktisk og anvendelig måde til både at hjælpe og styrke mennesker i viden om dem selv og relationen til andre. Det astrologiske system er så tilpas komplekst og nuanceret, at det tager højde for alle nuancer i mennesker. Det kan både være meget højtflyvende, praktisk, simpelt og jordnært – og på en og samme tid give en masse viden om vores fortid, nutid og fremtid. Det er et værktøj, ikke en trosretning eller noget vi skal give vores power væk til, da alt i astrologien handler om fri vilje og om muligheden for at gå fra det, der begrænser os, til det der udvikler os.Gratis sessions á 10 minutter
Tidpunkter fra kl. 11:00 - 16:00
Plan 2 foran Zara
Sigt efter stjernene

Konkurrencer & præmier!
Vind gavekort til 9.999 DKK

Vis dig som en ægte stjernekaster og deltag i vores store Singles Day kastespil.

Ram O’et i STJERNESHOPPING og vind fede præmier. Vi trækker bl.a lod om at tømme en NORMAL butik. Præmien er et gavekort til en værdi af 9.999 kr.

Test dig selv og vind

StjerneshoppingDer er fede tilbud fra butikkerne. Spar op til 50% på Singles Day

Butikkerne står klar på dagen til at forkæle dig med masser af gode Singles Day tilbud, så gå på stjerneshopping og gør et kup.
Pssst! De fleste gælder kun på Singles Day.