HAVNEBADET


HAVNEBADET VED FISKETORVET
Kombinér din shoppingtur med en dukkert i Københavns Havn. I sommerkvartalet (1. juni - 31. august) åbner havnebadet, en frisk oplevelse, hvor mange lokale københavnere nyder en svømmetur. Der er tre pools, en for dykning, en til svømning og et børnebassin. Så pak badetøjet og snup en frisk dukkert i sommervarmen. Havnebadet er åbent døgnet rundt. Husk at bade med omtanke!

LIVREDDER ALLE DAGE 10 - 20AKVARIUM


KORALREVSAKVARIUM - TROPISKE FISK OG KORALER
Akvariet på Fisketorvet er et koralrevsakvarium med levende koraller og invertebrater (hvirvelløse dyr), der både fungerer som dekoration og dyrebestand. Fiskene er, bortset fra farve og form, valgt efter deres nytteværdi som alge- og parasitædere. De er ”reef safe”, det vil sige, at de ikke spiser koraller og invertebrater.


LÆS MERESHOAL NO. 8


12 METER MED RUSTFRIE FISK
Shoal No. 8 er navnet på en 12 meter høj iøjenfaldende skulptur, der er et af Fisketorvets smukke vartegn. Skulpturen er designet af den engelske designduo Dominic og Frances Bromleyden, der står bag det anerkendte engelske designhus Scabetti, og består at et utal glinsende fisk i rustfrit stål, som svømmer af sted i en uendelig stime. Skulpturen symboliserer Fisketorvets tranformation fra historisk fiskemarked til Københavns førende shopping-mall.HOTEL COPENHAGEN ISLAND


VED FISKETORVET
I den pulserende bydel Vesterbro finder du Copenhagen Island, et moderne og stilistisk hotel med 326 værelser, 9 mødelokaler, restaurant, fitness center og bar. Copenhagen Island ligger lige ved havnefronten i Københavns havn og tilbyder en skøn udsigt både over havnen og over byens tage og tårne. Områderne omkring hotellet emmer af liv, og især Islands Brygge og Kødbyen, der ligger bare 5 minutters gang fra hotellet, er et besøg værd, når du befinder dig i København.

LÆS MERESeværdigheder omkring Fisketorvet