PRESSE


Her kan du finde Fisketorvets seneste pressmeddelelser

Fisketorvet og Føtex inviterer udsatte og københavnere på fælles frokost I slutningen af maj inviterer Fisketorvet og Føtex Københavns udsatte og københavnere på en helt særlig pop-up frokost. Fisketorvet har taget initiativ til frokosten og kommer til at stå for servering og de praktiske rammer på dagen, som samarbejdspartnerne er gået sammen om for at give noget tilbage til lokalområdet og bygge bro mellem udsatte københavnere og deres naboer.

“Hos Fisketorvet vil vi være et mødested for alle i vores lokalområde. Det gælder også de udsatte københavnere. Derfor har vi arrangeret en hyggelig og lækker frokost, hvor vores lokale naboer og udsatte københavnere kan møde hinanden på en anden måde, end de normalt gør,” siger Helle Garcia Korndal, Head of Commercial Management hos Fisketorvet.

Kalder alle københavnere
Hos Fisketorvet håber man på, at københavnerne vil hjælpe med at sprede budskabet om frokosten, så både udsatte borgere og lokale fra området dukker op. Frokosten bliver doneret og tilberedt på dagen af medarbejderne i Føtex Fisketorvet, der glæder sig til at forkæle gæsterne med frikadeller og flødekartofler.

“I Salling Group er vi rigtig glade for at kunne bidrage til arrangementet. Vi er klar på at skrue helt op for hyggen, og glæder os til at forkæle de fremmødte gæster med lækker mad. Derfor håber vi også, at alle københavnere vil være med til at sprede rygtet, så vi kan give så mange gæster som muligt en god oplevelse,” siger varehuschef i Føtex, Jimmy Andersen.

En åben invitation
For at sprede invitationen til så mange som muligt samt skabe de rette rammer for frokosten har Fisketorvet og Føtex været i dialog med en række NGO’er, der arbejder med udsatte københavnere. “Man kan ikke se på andre, om de er udsatte eller ej, og mange føler sig måske ikke trygge ved bare at tage imod invitationen. Derfor er vi glade for, at en række NGO’er har givet invitationen videre til deres brugere og medlemmer, så de føler sig velkomne. Samtidig er invitationen også åben til alle andre, der enten føler sig udsatte eller ønsker at møde sine udsatte naboer i lokalområdet," siger Helle Garcia Korndal.

Mere info og tilmelding
Der vil blive serveret mad af to omgange kl. 12:00-13:00 og igen kl. 13:15-14:35.

TILMELD DIG HER

Uhygge og mystik i vinterferien: Fisketorvet forvandles til et Haunted Mall

Genfærd, levende legetøj og forladte butikker er bare nogle af de mange ting, der sker i vinterferien, når Fisketorvet forvandles til et hjemsøgt og forladt shoppingcenter. ”Vi håber at sætte rammerne for en dag, der kan samle børnefamilier og give dem en mysteriefyldt og underholdende oplevelse sammen” fortæller

Det er snart vinterferie - og det betyder masser af mystik og uhygge i børnehøjde. I år har uhyggen spredt sig til Fisketorvet, der inviterer på en spændingsfyldt rejse gennem et snart hjemsøgt shoppingcenter med aktiviteter for alle børn og frygtløse sjæle på havnefronten. Ugen byder på hjemsøgte butikker, genfærd og levende legetøj, og giver børnene en oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

"Vi er meget spændte på at invitere indenfor til et hjemsøgt shoppingcenter i vinterferien. Vi har lagt stor vægt på at skabe en autentisk og uhyggelig oplevelse for både store og små, og give alle en oplevelse af pludselig at befinde sig i et forladt shoppingcenter, hvor genfærdene vandrer rundt. Eller gå ned ad en gang og pludselig møde levende legetøj og knirkende gulve,” forklarer.

Foruden de skræmmende omgivelser markeres ugen også med en gådefuld AR-skattejagt og fire uhyggelige installationer rundt om i centret. Ved alle installationer aktiveres AR-teknologi, der kombinerer data fra den fysiske verden med virtuelle data, for at gøre oplevelsen endnu mere virkelighedstro – og give besøgende følelsen af at dykke endnu dybere ned i den hjemsøgte verden.

”Vi sørger for både mystik og sjov aktivitet i vores snart uhyggelige omgivelser, når vi byder på skattejagt for de eventyrlystne børn. Jeg er sikker på at de mange AR-installationer rundt i centeret vil give en oplevelse ud over det sædvanlige,” afslutter Morten Korsgaard.

Hvornår 
Lørdag den 11. februar til søndag den 19. februar
I hele åbningstiden.
Hvor
På Fisketorvet

For yderligere information, kontakt venligst
Frederik Marke frederik@help-pr.dk, +45 22 99 61 55 


1.600 ansøgere på ti dage
Fisketorvet og Føtex donerer nu ekstra julepakker

På bare ti dage har mere end 1.600 københavnere søgt om de 350 julepakker, som Fisketorvet og 14 Føtex-butikker donerer. Nu doneres yderligere 50 julepakker, og der er nu lukket for nye ansøgninger.

Aldrig før har så mange søgt om julehjælp som i år.

Derfor gik Fisketorvet og 14 Føtex-butikker i hovedstadsområdet i år sammen om at donere 350 julepakker til trængte københavnere.

Men på bare ti dage har over 1.600 københavnere søgt om en julepakke. På grund af det høje antal ansøgninger har Fisketorvet og Føtex nu besluttet at donere yderligere 50 julepakker og lukker samtidig for nye ansøgninger.

“Ansøgningsfristen var oprindeligt den 19. december, men vi har modtaget flere hundrede ansøgninger om dagen, lige siden vi åbnede. Det gør stort indtryk, at så mange oplever ikke at kunne få pengene til at række. Vi kan ikke hjælpe alle eller fjerne bekymringerne, men forhåbentlig kan julepakkerne være med til at give 400 københavnere lidt ro hen over julen,” siger Tatiana Kristensen, der er Marketing Manager hos Fisketorvet, og som tog initiativet til samarbejdet.

Varehuschef Jimmy Andersen fra Føtex på Fisketorvet uddyber:

“Det er kommet bag på os, hvor mange ansøgninger vi har modtaget. Og hvis det ikke skulle være i år, vi hjalp med de høje prisstigninger, så ved jeg ikke hvornår, det så skulle være. Jeg er derfor utrolig glad og stolt over, at vi nu finder 50 julepakker mere, så vi kan være med til at sprede lidt hygge endnu flere steder”.

Dem, der vil modtage en julepakke, vil snarest få besked. 

Om initiativet
●      Julepakkerne består af overskudsmad fra 14 Føtex butikker i hovedstadsområdet.
●      Efter lukketid lillejuleaften samles det mad, som ikke kan holde sig til efter juledagene, og fordeles i nu 400 julepakker (tidligere 350).
●      Julepakkerne uddeles juleaftensdag om formiddagen på Fisketorvet


Fisketorvet og Føtex donerer 350 julepakker til trængte danskere

Den historisk høje inflation har gjort det svært for mange danskere at få pengene til at række. Derfor tager Fisketorvet nu initiativ til i samarbejde med Føtex, en del af Salling Group, at donere julepakker, der skal forsøde juletiden hos trængte danskere.

Når 14 Føtex-butikker i hovedstadsområdet lukker ned for julen den 23. december, vil overskudsmad fra butikkerne blive fordelt i 350 julepakker, som uddeles på Fisketorvet i København. Julepakkerne doneres til trængte danskere, som har svært ved at få pengene til at række i julen, og man kan allerede nu ansøge om modtage en julepakke.

“Vi vil gerne hjælpe økonomisk trængte i vores nærområde, og jeg er derfor enormt stolt over den håndsrækning, vi nu kan tilbyde sammen med Salling Group. Julen er den tid på året, hvor man virkelig kan hygge, og den mulighed kan vi give til dem, der lige nu kæmper med at få ender til mødes,” siger Tatiana Kristensen, der er Marketing Manager hos Fisketorvet og som tog initiativet til samarbejdet.

Overskudsmaden er varer, som ikke kan holde sig efter juledagene. Det er helt almindelige fødevarer, som blot ikke er blevet solgt før Føtex’ lukketid den 23. december.

Det er varehuschef Jimmy Andersen fra Føtex på Fisketorvcet, der har været en drivende part i at koordinere initiativet. Han er glad for, at så mange Føtex-butikker kan være med til at give en god jul til trængte danskerne i nærområdet.

”Når vi nu har muligheden for at gøre en forskel med vores overskudsvarer, så synes jeg, det er oplagt, at vi griber muligheden. Og med en fælles indsats kan vi hjælpe rigtig mange, der går ind i en svær juletid. Det er vi virkelige glade for,” siger Jimmy Andersen.

Julepakkerne bliver uddelt juleaftensdag mellem klokken 10 og 12, og det vil ske i shoppingcentrets parkeringskælder.

Sådan ansøger du
●      Julehjælpen er til alle, der er presset på økonomien
●      Samlet set doneres 350 kasser.
●      Man skal ansøge om hjælpen her.
●      Ansøgningen lukker den 19. december, og herefter får ansøgere besked på, at de kan komme og hente maden.
●      Vi har valgt, at man skal ansøge om julepakkerne, så ingen skal gå forgæves juleaftensdag. 

 


Nu åbner Nike i Fisketorvet

Nike by Fisketorvet åbner i dag i Fisketorvet i København. En butik på 528 kvm.

Nikes populære produktsortiment flytter nu ind i Fisketorvet. Det sker i dag den 30. november i en 528 kvm. stor butik lige ved hovedindgangen.

Butikken er bygget til at gå på opdagelse i og til, at Fisketorvets tusindvis af besøgende kan handle i deres eget tempo. Dagens medarbejderne kan man se på en tavle lige ved indgangen, og rundt omkring i butikken kan man finde noter med deres anbefalinger.

”Vi ser utrolig meget frem til at åbne vores anden butik i København. Fisketorvet ligger centralt og skaber gode oplevelser for de besøgende. Det passer perfekt med det, vi ønsker og arbejder for med Nike. Vi ser frem til at byde københavnerne velkommen i en butik, hvor vi har gjort ekstra meget for gøre oplevelsen personlig,” siger Tomer Czapnik, CEO hos Nike NSP, Retailors Ltd (Fox Group).

Starten på det nye Fisketorvet
Fisketorvet er i gang med et omfattende udviklingsprojekt, der er det største siden etablingen tilbage i år 2000. Resturantområdet vokser fra ti til 35 nye spisesteder, og snart starter arbejdet med at udvide og modernisere områderne, hvor butikkerne ligger i dag. 

”Vi er utrolig stolte over at kunne tiltrække så populært et brand som Nike. Det er en stor anerkendelse af vores arbejde med at gøre centret til en større del af vores besgøendes hverdag frem for kun at være et, hvor man tager hen for at shoppe. Vi glæder os over at kunne tilbyde vores mange besøgende en endnu bedre shopping oplevelse,” siger Helle García Korndal, der er Head of Commercial Management Denmark i Fisketorvet.

Nike by Fisketorvet ejes og drives af Retailors Ltd (FOX Group), Nike Licensing Partner.

Om Fisketorvet
Fisketorvet - Copenhagen Mall er et af Danmarks største shoppingcentre, med en unik placering i København. Fisketorvet blev indviet i år 2000 og har i dag et areal 59.000m2. Fisketorvet er ejet af Unibail-Rodamco-Westfield (URW), som er verdens førende udvikler og forvalter af storcentre, er i gang udvide og udvikle shoppingcentret for 3 mia. kroner.


Stor gaming-festival vender tilbage til Fisketorvet i efterårsferien

For femte gang slår Fisketorvet dørene op til en uges spiloplevelser for store og små, når de atter engang afholder GameWeek i efterårsferien. Den store gaming-festival vil byde på alt fra spilturneringer, arkade- og brætspil, legezoner og meget mere.

Når efterårsvejret viser sig fra sin kedelige side, kan det være en idé at tage familien med til Fisketorvet.

For femte år i træk inviterer Fisketorvet nemlig til GameWeek med syv dages spiloplevelser for hele familien.

I år kan man mærke den elektriske energi fra 70-80’ernes nostalgiske spilarkader med flimrende lys, hvor københavnerne igen kan flå i joysticket og hamre på knapperne i jagten på den største highscore.

“Vi glæder os til at byde velkommen til et nostalgisk univers, som er taget ud af Netflix’ Strangers Things. Der var noget særligt over arkadens larmende og farvestrålende neonlys. Det var datidens multiplayerform, hvor man kiggede hinanden over skuldrene og udfordrede de lokale mestre til digital tvekamp. Det var på mange måder ganske fantastisk, og for mange forældre bliver det en god anledning til at fortælle om en svunden tid, som ikke eksisterer mere,” siger Helle García Korndal, Head of Commercial Management Denmark, og fortsætter:

“Vi er et samlingssted for familier i hele København og omegn, og vi knokler for at udbygge vores tilbud, som familierne kan benytte sig af. Vi er i fuld gang med at skabe et nyt madunivers, åbne nye spændende butikker, og arkadespillene her i efterårsefterferien er også et godt supplement, som der vil komme meget mere af.”

Det bliver muligt at gribe rattet og sparke pedalen i bund, besejre monstre og zombier. Om tirsdagen holder butikken Bræt og Brikker sammen med restauranten Palæo en spilturnering med spillet Paleo, hvor der også vil være spisning. Om torsdagen kan man deltage i pool-turneringen, og om fredagen skal der findes en Arcade Champion-vinder blandt flippermaskiner og airhockey.

Festivalen slutter af med en stor Pokémon-Byttedag om lørdagen.

Om GameWeek
Tid: 15. - 22. oktober
Sted: Fisketorvet, Kalvebod Brygge 59, 1560 København
Pris: Gratis for alle

Oversigt over GameWeek
Gaming Arcade, Pool Hall, brætspilshygge, Kiddie Play, Pool Turnering, brætspilsaften, Arcade Championship, Pokémon-Byttedag. Læs mere her

Konkurrencer og udlodning
Vind gaming- og kameraudstyr til en værdi af ca. 24.000 kr.

Feriebillet
Der vil også være en feriebillet til kun 60 og 100 kroner til en minimumsværdi på 670 kroner. Det er muligt at tilkøbe en biografbillet, og som noget nyt er det muligt at få en skøn efterårs sejltur med GoBoat. 

Unibail-Rodamco-Westfield fremskynder sin bæredygtighedsdagsorden med store besparelser i energiforbruget

Den nuværende energikrise får nu Unibail-Rodamco-Westfield til at sætte fart på sin ambitiøse bæredygtighedsdagsorden ‘Better Places 2030’. Målet om at store besparelser på energiforbruget bliver hævet, samt deres investeres i nye løsninger, herunder LED-belysning og nye ventilations- og belysningssystemer, som genererer betydelige besparelser for ejendommene.

Gennem bæredygtighedsdagsorden ‘Better Places 2030’ skaber Unibail-Rodamco-Westfield bæredygtige steder, der inviterer til livlige møder og oplevelser. Dagsordenen indeholder høje målsætninger for, hvordan Unibail-Rodamco-Westfields ejendomme skal være en katalysator for økonomiske, sociale og miljømæssige bæredygtighedsspørgsmål i de lokalområder, de betjener.

Under den nuværende energikrise har Unibail-Rodamco-Westfield, inden for rammerne af bæredygtighedsdagsordenen, fremskyndet sit mål for koncernens reducerede energiforbrug. Målet - som tidligere var at koncernen skulle opnå en 30% reduktion af energiforbruget inden 2030 - er nu blevet hævet til 15% i 2022 i forhold til 2019. I de seneste år har Unibail-Rodamco-Westfield truffet flere lokale foranstaltninger, hvor de største energibesparelser er sket i forbindelse med nye teknologier til styring af ventilation og belysning i bygninger. Fremover vil der blive foretaget flere investeringer i ny teknologi for at opnå yderligere besparelser og klimasmarte ejendomme.

‘Smart vand’ er en anden investering, der vil gøre det muligt at overvåge vandforbruget i realtid og hurtigt følge op på eventuelle afvigelser, mens arbejdet med at udskifte al belysning til LED er i fuld gang. Alle foranstaltninger gennemføres uden at gå på kompromis med sikkerheden for medarbejdere og besøgende.

“Optimering af energiforbruget er altid en prioritet for os i vores daglige arbejde, og i lyset af den nuværende energikrise er det endnu vigtigere at foretage afvejninger. Vi har i et par år udviklet teknologien bag styringen af bl.a. ventilation og belysning, da vi kan opnå betydelige besparelser på dette område. Vi fortsætter med at investere i ny teknologi for at optimere energiforbruget, samtidigt med at vi skaber forudsætningerne for, at vores besøgende kan træffe bæredygtige valg i deres hverdag - f.eks. ved at øge antallet af opladningsstandere i garagerne", siger Jimmy Ekström, Head of Project Maintenance Purchasing & Sustainability Northern Europe, Unibail-Rodamco-Westfield.

Helle Korndal, Head of Commercial Management Denmark hos URW med ansvar for Fisketorvet siger:

“I vores rolle som udviklere af bæredygtige byer og bygninger er det utrolig vigtigt, at vi påtager os et ansvar og tager de skridt, vi kan for at reducere vores energiforbrug. På Fisketorvet har vi foretaget flere investeringer, som er i tråd med vores bæredygtighedsdagsorden, i vores rejse mod at blive en endnu mere klimasmart ejendom.” 

Tiltag for Fisketorvet i 2022 og tidligere:

 • Nye EC-motorer i ventilationssystemet, som bruger mindre energi og har mindre vedligeholdelse end tidligere motorer. EC-motorerne forventes at give årlige besparelser på over 30%.
 • Nye teknologier inden for intelligent belysning for at optimere driftstider og lysniveauer.
 • Al belysning på Fisketorvet er LED, hvilket allerede har reduceret energiforbruget til belysning med 25% om året.
 • Udvidet struktur for undermåling for at overvåge energiforbruget døgnet rundt.
 • Reduceret opvarmning med 2 grader i hele centret.
 • Fisketorvet bruger 100% energi fra vindmøller.
 • 26 opladningsstandere i garagen.
 • Energieffektive håndtørrere på centrets toiletter.
 • Inden 2023 vil der være cykelparkering i tilknytning til ejendommen. Der er ca. 2000 planlagt.
 • Reduceret brug af plastik og trykte produkter ved arrangementer og aktiveringer til fordel for digitale platforme.
 • Fisketorvet er klassificeret under BREEAM-certificeringen, som er verdens mest udbredte certificeringssystem for bygninger.

 

Ud over energibesparelser indebærer den globale bæredygtighedsdagsorden også et tilbud til lejere om at implementere deres egen bæredygtighedsdagsorden samt inkludere partnerskaber med interessenter, der er vigtige for vores lokale kundegrupper. På Fisketorvet arbejder vi tæt sammen med Plastic Change for at reducere plastikforurening.

Få mere at vide om vores igangværende arbejde med den bæredygtige udvikling på www.www.westfield.com/denmark/fisketorvet.

Om Unibail-Rodamco-Westfield

Unibail-Rodamco-Westfield ejer, udvikler og driver bæredygtige ejendomsaktiver af høj kvalitet i de mest dynamiske byer i Europa og USA. 

Koncernen driver 80 indkøbscentre i 12 lande, herunder 45, der bærer det ikoniske Westfield-mærke. Disse centre tiltrækker over 900 millioner besøgende årligt og udgør en unik platform for detailhandlere og brands, hvor de kan komme i kontakt med forbrugerne. URW har også en portefølje af kontorer af høj kvalitet, 10 kongres- og udstillingscentre i Paris og en udviklingspotentiale på 3 mia. I øjeblikket består porteføljen på 55 mia. euro af 87% i detailhandel, 6% i kontorer, 5% i kongres- og udstillingslokaler og 2% i tjenesteydelser (pr. 30. juni 2022). 

URW er en engageret partner for større byer i forbindelse med byfornyelsesprojekter, både gennem mixed-used development og eftermontering af bygninger til branchens førende bæredygtighedsstandarder. Disse forpligtelser styrkes af koncernens ‘Better Places 2030’-dagsorden, som sigter mod at skabe en positiv miljømæssig, social og økonomisk indvirkning på de byer og samfund, hvor URW opererer.

URW's hæftede aktier er noteret på Euronext Amsterdam og Euronext Paris (URW) med sekundær notering i Australien gennem Chess Depositary Interests. Koncernen nyder godt af en BBB+-rating fra Standard & Poor's og en Baa2-rating fra Moody's.

Yderligere oplysninger kan fås på www.urw.com.