FÅ 4 TIMERS GRATIS SMART PARKERING


Bliv medlem af Fisketorvets fordelsklub og få i alt fire timers gratis parkering og flere fordele.Bliv medlem helt gratis via Fisketorvets app, i informationen eller direkte nedenfor. Er du allerede medlem, skal du blot logge ind ved at indtaste din mail nedenfor og registrere din nummerplade.


TILMELDING
Har du allerede en adgang? Log på nu


Titel *

Fornavn *

Efternavn *

E-mailadresse *

Adgangskode *

Eyes show

Adgangskoden skal være på 6 til 20 tegn

Fødselsdato *

Du skal være mindst 16 år

Postnummer *

NYHEDSBREV

* Obligatoriske felter for at blive registreret

** Dataansvarlige:
De fælles ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger er på den ene side Unibail Management og på den anden side den enhed, der er ansvarlig for det/de Unibail-Rodamco-Westfield indkøbscentre, du har valgt som dit/dine foretrukne indkøbscentre.

Personoplysninger: Gruppen Unibail-Rodamco-Westfield** behandler dine data, som det er specificeret i vores privatlivspolitik, for at administrere din konto og, forudsat du har givet samtykke til at modtage e-mail (hvor lovgivningen kræver det), for at sende og administrere markedsføringskommunikation og personlige tilbud, samt, hvis du deltager i vores loyalitetsprogram (findes kun i EU og Storbritannien), for at administrere loyalitetsprogrammet, herunder at udarbejde og sende dig meddelelser om programmets nyheder, begivenheder, tjenester eller tilbud. Du kan altid fravælge at modtage e-mail via din konto eller linket til at opsige abonnementet (unsubscribe), som er med i alle vores meddelelser.

For at få flere oplysninger om hvordan vi behandler dine personoplysninger, herunder de dataansvarliges identitet, dine rettigheder og hvordan de udøves, vær venlig at læse privatlivspolitikken.parkering