Gakket magisk jul


KOM TIL GAKKET & MAGISK JUL


Fisketorvet byder velkommen til en gakket og magisk jul. Gå på opdagelse i vores sjove selfie-univers, bliv inspireret i butikkerne og nyd stemningen i centret nye hyggelige julebelysning og smukke vinterland. Om du er til julens magi eller gakkelak, så har Fisketorvet noget for enhverGAKKET SELFIEUNIVERS
VIND JULEGAVER
GIV ET BARN EN EVENTYR JUL
JULEPAKKE HJÆLP
ELEGANT GAVEINDPAKNING
UDVIDEDE ÅBNINGSTIDER
JULEFILM I BIOGRAFEN
GRATIS PARKERINGGakket og magisk


GAKKET SELFIEUNIVERS

Så det slår klik for kameraet

Oplev en gakket og magisk jul, som du bare må tage billeder af! Har du nogensinde set et bassin med flyvefisk og lyserøde juletræer - har du været omgivet af kæmpeslik? Spring ind i en optisk illusion eller skab din version af et foto-mosaik. Få alletiders chance for at lave årets personlige og kreative julefotos
Selfieuniverset åbner 1. december
Hver dag i hele åbningstider
Pladsen v/ FØTEXgakket jul med magi


JULEKONKURRENCER

Vind julegaver

Følg godt med på vores sociale kanaler frem til 15. december. Der er hyggelige konkurrencer på Facebook og Instagram. Du kan fx vinde præmier for over 7.400 kr. - sportsgear, legetøj, samt accessories til dig selv og til hjemmet. Hvem kunne ikke bruge nogle ekstra julegaver?

Magisk jul på Fisketorvetjul med gakkelak


GIV ET BARN EN EVENTYR JUL

Kom forbi Ønsketræet

Sammen med EventyrJul kan du helt konkret hjælpe udsatte børn og unge, til at få en eventyrlig jul, smil og varme hos dem, der har mest brug for det.

Sådan gør du

På Ønsketræet finder du ønsker-sedler fra børn og unge. Har du lyst til at glæde et barn, så pluk et ønske, køb gaven og aflever den blot i Fisketorvets centerinformation. Fisketorvet og EventyrJul sørger for for at gaven når sikkert frem til børnene - så juleglæden kan sprede sig.

Om foreningen EventyrJul

EventyrJul har afholdt juleaftensarrangement for socialt udsatte børn og deres familier. Ønskerne kommer fra børn og unge på børnehjem, døgninstitutioner, krisecentre og hårdt ramte familier på Vesterbo og i Sydhavnen.. Drivkraften bag er ønsket om at give børnene den eventyrlige juleoplevelse, de fortjener, og som de kan fortælle om til deres klassekammerater efter juleferien. EventyrJul er en non-profit organisation, der udelukkende drives af sponsorater, donationer og frivillige kræfter.

Eventyr juletræet, Plan 2 v/Zara
Fra 30. november

Eventyrjul


JULEPAKKEN


FISKETORVET OG FØTEX UDDELER I SAMARBEJDE JULEPAKKEN 2023

I samarbejde med Føtex og Salling Group står vi klar til at uddele julepakker juleaftensdag. En julepakke indeholder overskudsmad, som ikke ville kunne holde sig til efter, juledagene er forbi. Det er derfor heller ikke sikkert, at varerne lige passer til julebordet.
Fra 4. december
Du kan ansøge frem til og med 20. december


Magiske flm på Fisketorvet

Gakket og magisk

JULEFILM I DECEMBER

Filmhygge i biografen

Kryb ind i december-mørket og stræk benene i CinemaxX behagelig biografsæder. Julen er nemlig fuld med gode film. Her finder du 13 biografsale og samt en imponerende IMAX sal, skandinaviens største lærred med suverænt billede og lyd.

Husk du kan kombinere en biografbillet med stærke rabatter på udvalgte restauranter. Læs mere om tilbuddene.gakket og magisk jul


PARKER GRATIS I 2 ELLER 4 TIMER

Mere gratis parkering

Ingen stress og parkeringsafgifter her, vi registrerer automatisk din bil ved ind og ud kørsel. Du få 2 timers gratis parkering. Tilmelder du dig giver vi dig 4 timers parkering hver dag. Blot registrer din nummerplade
magisk gakket jul


GAVEINDPAKNING

Ingen stress og jag i den sidste weekend inden jul

I næstsidste fredag og weekend op til juleaften kan du få pakket alle dine ind af vores søde nissepiger - kvit og frit. Vi søger få en smuk indpakning, så du er fri for det med fummelfingre, tape og bånd. Imellemtiden kan du nyde julestemningen i centeret.

Gaveindpakning
Fredag 15. - søndag 17. dec
kl. 12:00 til 18:00

magi og gakkelak


JULEÅBNINGSTIDER

15.-23. december

Husk at vi har udvidede åbningstider i julen

Ingen grund til stress. Her er god til til at tage vennerne eller familien med, og lad julehyggen sprede sig! Få masser af tid til at finde de perfekte gaver, i vores åbningstid.


15. - 23. DECEMBER kl. 10 - 22.
ALLE HVERDAGE SAMT WEEKENDER