Fisketorvet

 

Fisketorvet

 

Fisketorvet - Copenhagen Mall
Fisketorvet - Copenhagen Mall er et af Danmarks største shoppingcentre, med en unik placering i København - lige ved vandet og cykelslangen. Vi har en af landets bedste biografer med Danmarks eneste IMAX® sal samt et spændende butiksmix med bl.a. Zara, Bahne, Ønskebørn, Silvan, Lidl, Føtex og mange, mange flere.

Transport
Der findes ca. 2.000 parkeringspladser på Fisketorvet, hvor du kan parkere gratis i 2 timer og hele 4 timer som fordelskunde, beliggende kun 5 minutter fra Rådhuspladsen. Du kan også benytte offentlig trafik – stå af ved Fisketorvet Dybbølsbro st. og gå en kort tur over Dybbølsbro eller tag bussen som stopper lige ved Fisketorvet. Du kan også tage cyklen og parkere i vores overdækkede cykelparkering. Ankommer du fra Amager/Islands Brygge, kan du tage den smukke tur over cykelslangen. Har du båd, kan du sejle hertil via Københavns kanaler.

Aktiviteter
Fisketorvet holder udover sæson- og salgskampagner i løbet af året, også masser af events og aktiviteter for hele familien. Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret på spændende og aktuelle nyheder og aktiviteter.

Information
På Fisketorvets hjemmeside og app finder du interessant information om alle centrets butikker og vores brede serviceudbud. Lad dig inspirere af aktuelle events, aktiviteter, shoppingtips og ikke mindst vores unikke tilbud som løbende bliver opdateret, butik for butik.

Har du spørgsmål?
I Fisketorvets centerinformation har vi erfarent personale, som kan hjælpe dig med at finde den rette vej til de steder du skal besøge på Fisketorvet. Personalet hjælper gerne med information om butikker, aktiviteter, tilbud eller en shoppingguide, som du kan tage med rundt i centret. 

Velkommen til Fisketorvet - Copenhagen Mall

.

GALLERI

FISKETORVET