Hos NEYE på Fisketorvet finder du det bedste udvalg af tasker og accessories. NEYE er specialister i lædervarer og med 140 års erfaring, er vi Danmarks førende taskeekspert. Du kan altid forvente et bredt udvalg af produkter i bedste kvalitet fra bl.a. Samsonite, Eastpak og Fjällräven, samt populære styles fra eftertragtede mærker som Adax, Markberg, DAY et og Noella. Det er afgørende, at du ikke går forgæves, når du besøger NEYE på Fisketorvet; med imødekommende og kvalificeret ekspedition sørger vi for, at du får en god shoppeoplevelse. Hos NEYE ønsker vi altid at yde den bedste service, så du finder det rigtige produkt til dig selv, fødselaren eller en helt tredje. Vi tilbyder derfor 30 dages returret på varer købt i butik, og på vores webshop, såfremt du medbringer en kvittering eller ordrebekræftelse.

Tasker med et formål

Siden 1977 har vi givet vores overskud til kræftforskning i Danmark. NEYE er fondsejet, hvilket betyder, at lige meget hvad du køber i NEYE, så går overskuddet til kræftforskning. NEYE-Fonden har således doneret penge til forskellige forskningsprojekter og professorater siden 1977 - lokale såvel som nationale - alle med det formål at forske i kræft og forebygge sygdommen. Gennem de seneste 10 år, har NEYE-Fonden doneret mere end 58 millioner kr. til den gode sag. Klub NEYE Er du vild med tasker? Så er

Klub NEYE

den helt rigtige klub for dig. Her får du nemlig en masse fordele i NEYE. I vores nyhedsbrev bliver du præsenteret for gode tilbud, spændende konkurrencer og inspirerende nyheder. Derudover vil du blive opdateret, når NEYE holder klubdage med særlige rabatter for medlemmer af Klub NEYE. Ligeledes får du også en dejlig rabat på din fødselsdag. Meld dig ind i dag og få glæde af alle fordelene, eller besøg vores butikken på Fisketorvet for at høre mere.

Åbningstider

  • mandag· Fra 10:00 til 20:00
  • tirsdag· Fra 10:00 til 20:00
  • onsdag· Fra 10:00 til 20:00
  • torsdag· Fra 10:00 til 20:00
  • fredag· Fra 10:00 til 20:00
  • lørdag· Fra 10:00 til 20:00
  • søndag· Fra 10:00 til 20:00
Vis mere
Title